De voorkant van mijn been doet pijn wordt uitgevoerd

November 8

De voorkant van mijn been doet pijn wordt uitgevoerd

Hardlopen is een van de meest tijd-efficiënte en voordelige manieren voor u om in grote aërobe vorm en onderneming je lichaam in het koopje. Maar het is ook notoir moeilijk op je benen, vooral als u niet vertrouwd bent met de strategieën ervaren lopers gebruiken om te houden van typische been pijn en pijn bij baai. Elk deel van de voorkant van je benen, bijvoorbeeld, is gevoelig voor haar eigen unieke maladies.

Dij pijn

Bent u alleen pijn van uit te werken, u zal waarschijnlijk voelen aan beide zijden van je benen, in welk geval u waarschijnlijk hebben niets te vrezen, maar moet het gemakkelijk voor een dag of twee. Volgens het tijdschrift van de "Running Times" zijn de meest voorkomende oorzaken van ernstige dij pijn in afstand lopers ernstige spier stammen, dij stress botbreuken en referred pain vanaf een gescheurde schijf in de lagere rug die op een zenuw wortel te drukken is. Spier stammen zal vaak vergezeld van kneuzingen, zwakheid en verlies van flexibiliteit. Massage kan pijnlijk zijn. Behandeling omvat fysiotherapie en diepe weefsel massage.

Kniepijn

Hoewel de achterkant van de knie doet soms pijn na een run, liggen de meeste pijnen en pijnen in deze zeer frequent site van schade aan de voorkant van de knie, meestal onder de knieschijf. De meest voorkomende knieblessure in lopers is patellofemoral pijn syndroom, ook wel bekend als Patellofemoraal pijnsyndroom, maar meestal genaamd "runner's knee." Dit treedt op wanneer de knieschijf niet goed in de groef in de bodem van het dij been bijgehouden, wat resulteert in een uitholling van lokale kraakbeen. De behandeling bestaat rust, ijs, ontstekingsremmers en, in sommige gevallen, de versterking van de quadriceps oefeningen.

Scheenbeen pijn

Scheenbeen pijn is een veelgehoorde klacht onder beginnende lopers, degenen die hebben onlangs upped hun kilometers en lopers die zijn begonnen met de opleiding op moeilijker-dan-gebruikelijke oppervlakken. Versleten schoenen kunnen dragen in elk van deze gevallen. De meeste van de tijd, is de pijn bilaterale en toe te rekenen aan shin splints, die meestal goed reageren op slagroom en verwijdering van de gewraakte stimuli hierboven vermeld. Als u op shin spalken voor een lange genoeg periode uitvoert, kunnen ze zich ontwikkelen tot stress fracturen, die u voor ongeveer acht weken schorten zal.

Enkel pijn

Je enkel is gevoelig voor allerlei lopende-gerelateerde verwondingen, met inbegrip van verstuikingen, stress fracturen en een aandoening genaamd tenosynovitis, die is een ontsteking van het omhulsel rond de pezen overgaan in de voet van het onderbeen. Pijn aan de voorkant van de enkel is vaak het resultaat van tibialis anterior tendinitis. Deze pijn is erger op activiteit, maar mogelijk ook heden wanneer je wakker in de ochtend. Rest is van essentieel belang voor genezing; ijs en compressie zijn ook nuttig in krijgt u terug op de wegen en paden.


gerelateerde artikelen