Hoe te behandelen van schrale lippen op een pasgeboren baby

November 6

Hoe te behandelen van schrale lippen op een pasgeboren baby

Schrale lippen op een pasgeboren baby zijn meer dan alleen ongemakkelijk; ze negatief effect kunnen hebben op de voeding en slapen en kunnen leiden tot een potentieel ernstige infecties. Vanwege dit is het belangrijk een pasgeboren baby's schrale lippen zo snel mogelijk behandelen. In de meeste gevallen, schrale lippen kunnen worden behandeld thuis en duurt slechts een paar dagen om te genezen. Chronische schrale lippen vereisen medische aandacht uitsluiten van uitdroging of andere veterinairrechtelijke voorschriften.

Stap 1

Lanoline toepassen op uw pasgeboren baby's lippen. Lanoline crèmes, zoals Lansinoh, zijn beschikbaar op de meeste apotheken en retail winkels en zijn vaak gebruikt door moeders die borstvoeding geven om te kalmeren van droge, gebarsten tepels. Lansinoh is veilig voor gebruik op pasgeborenen.

Stap 2

Laat een kleine hoeveelheid borst melk op je baby's lippen na verpleging. Moedermelk zal niet alleen helpen uw baby's lippen hydrateren, zal het helpen voorkomen infectie uit ontwikkelingslanden in ieder inbreker of bezuinigingen.

Stap 3

Gebruik een schoon wattenstaafje een kleine hoeveelheid olijfolie of vaseline om op te passen uw pasgeboren baby's schrale lippen net voor het slapen. Dit zal helpen houden in vocht terwijl de bescherming van uw baby lips van kwijlen tijdens de slaap. Terwijl vaseline niet-toxisch is, kan uw baby ontwikkelen, diarree, buikpijn of hoesten als het product wordt geconsumeerd, volgens de National Institutes of Health.

Stap 4

Betrekking hebben op uw baby's lippen voordat u hem naar buiten te nemen. Een klein beetje van toepassing voor natuurlijke lip balsem aan zijn lippen zal helpen hen te beschermen tegen de drogen effecten van de zon, de wind en de kou.

Stap 5

Voer een luchtbevochtiger in je baby's kamer 's nachts. Verhoging van het vochtigheidsniveau in uw huis zal helpen hydraat de lippen en de huid van uw baby.

Stap 6

Bijhouden hoeveel en hoe vaak het voeden van uw baby. Uitdroging kan veroorzaken schrale lippen bij pasgeborenen. Als je baby lijkt niet te eten zo veel als hij zou moeten zijn, als zijn urineproductie wordt verminderd, of als hij andere tekenen van uitdroging, bel dan onmiddellijk uw kinderarts. De Mayo Clinic staat dat ingevallen fontanellen op het hoofdje van uw baby, een gebrek aan tranen, extreme slaperigheid en snelle hartslag tekenen van ernstige uitdroging bij zuigelingen.

Wat die u nodig hebt

  • Lanoline crème
  • Katoenen wissers
  • Vaseline
  • Olijfolie
  • Lippenbalsem voor zuigelingen
  • Luchtbevochtiger

gerelateerde artikelen