Wat zijn de behandelingen voor Hand eczeem?

November 5

Wat zijn de behandelingen voor Hand eczeem?

Hand eczeem, ook wel bekend als dermatitis, is een vaak pijnlijke chronische huiduitslag die rood de handen, gekraakt, en oozy hobbels of jeukende, schilferige vlekken, volgens de nationale vereniging van het eczeem kan veroorzaken. Dishpan handen zijn een vorm van eczeem van de hand, maar de voorwaarde iedereen kan toeslaan. Hand eczeem is waarschijnlijker optreden bij mensen die soortgelijke huidproblemen of allergieën als kinderen hebben gehad, of wiens handen vaak nat of worden blootgesteld aan bepaalde chemische stoffen op het werk. Het is belangrijk te zoeken naar medische zorg snel voor de hand eczeem, omdat het moeilijker om te behandelen met tijd.

Corticosteroïden

Een gemeenschappelijke behandeling voor hand eczeem is een topische corticosteroïden, die kan ontsteking verminderen en helpen gemak jeuk. De nationale vereniging van het Eczema raadt de lotion te houden in de koelkast, omdat het een betere baan doen zal van het rustgevende van de huid als het is cool. Topische corticosteroïden mogen alleen worden gebruikt wanneer de hand eczeem veroorzaakt problemen actief omdat langdurig gebruik van het product kan de huid te dun, evenals andere bijwerkingen veroorzaken. In gevallen die niet op actuele corticosteroïden reageren, wordt soms een orale corticosteroïden of een andere drug tegen ontsteking voorgeschreven, volgens de American Academy of Dermatology.

Calcineurin-remmers

Enkele alternatieven voor corticosteroïden bevatten tacrolimus en pimecrolimus, waardoor minder bijwerkingen dan de corticosteroïden, volgens de National Association van eczeem. Zoals corticosteroïden werken ze door het verminderen van ontstekingen. Deze drugs worden goedgekeurd voor iedereen ouder dan twee jaar. Ze moeten worden gebruikt in combinatie met zonnebrandcrème.

Andere Drugs

Omdat hand eczeem soms door een allergische reactie op chemische stoffen gevonden op het werk of gemeenschappelijke huishoudenproducten veroorzaakt wordt, kunnen soms Orale antihistaminica helpen, volgens de National Association van eczeem. Antihistaminica werken door het blokkeren van het immuunsysteem antwoord dat de ontsteking in een allergische reactie veroorzaakt. Soms worden antibiotica voorgeschreven wanneer een infectie in de getroffen hand, volgens de American Academy of Dermatology ontwikkelt. Voor mensen wiens eczeem wordt veroorzaakt door overmatig zweten in de handen, kunnen botulinum toxine type A injecties helpen.

Veranderingen in levensstijl

Vermijd bevochtigen van je handen zo veel mogelijk met behulp van handschoenen bij het doen van karweitjes zoals afwassen of bereiden van voedsel, stelt de nationale vereniging van eczeem. Gebruik indien mogelijk een vaatwasser en wasmachine. Probeer waterloze handenwassen wanneer schoonmaken van uw handen is niet nodig, met behulp van een crème reinigingsmiddel en vervolgens blotting het af. Toepassing moisturizers op elk gewenst moment die de handen nat. Vermijd alle allergenen of irriterende stoffen die ervoor zorgen de hand eczeem dat aan oplaaien. Vaseline biedt de meeste bescherming omdat in tegenstelling tot vele moisturizers, het geen water, dat verhogen het probleem bevat kan, en het biedt ook een beschermende barrière om te houden van andere irriterende middelen, volgens de National Association van eczeem. Vermijd alle allergenen of irriterende stoffen die ervoor zorgen de hand eczeem dat aan oplaaien.

Fototherapie

Lichttherapie kan helpen bij de behandeling van chronische hand eczeem, volgens de American Academy of Dermatology. De patiënt is gegeven een drug van de lichtgevoelige genaamd psorlen dat de huid gevoeliger voor UVA licht maakt voordat de handen aan het UVA-licht bloot. UVA-licht is een specifieke golflengte van licht dat is van invloed op het immuunsysteem, demping beneden de immune reactie op wat irriterende stoffen het eczeem veroorzaken zodat symptomen zijn verminderd. Hoewel effectief, de behandeling verhoogt het risico van kanker van de huid en kan leiden tot misselijkheid, hoofdpijn, vermoeidheid en brandende, jeukende of verkleurd huid.


gerelateerde artikelen