De beste Workout supplementen te zetten vet in spier

January 23

De beste Workout supplementen te zetten vet in spier

Als een menselijk wezen is uw steentje bijdragen in het behoud van de kwaliteit van je lichaam relatief klein. Zoals elke goede conciërge zijn neigt uw innerlijke landschappen en observeren en rapporteren van de voortgang de kern van het werk. Helaas, het verzorgen van het lichaam voor de grote meerderheid vaak impliceert wieden van slechte levensstijl gewoonten, het gewicht in toom te houden en het overwinnen van de spreekwoordelijke sleur. Om het verblijf op de rails, wenden sommige mensen tot supplementen die spier-gebouw en vet-minderen. Een arts of diëtist kan zorgen voor de goede begeleiding voor veilig gebruik.

Geconjugeerd zuur van Lineolic

Ook bekend als CLA, geconjugeerd linolzuur is een meervoudig onverzadigde vetzuur dat is gebleken dat positieve effecten in het lichaam vet te verminderen. Een artikel gepubliceerd in het "Journal of Nutrition" in 2000, gevonden CLA aanzienlijk verlaagd lichaam vet massa in de overgewicht en obesitas vrijwilligers, die de studie hebben deelgenomen. Bovendien vonden de onderzoekers aan de McGill Universiteit in Canada CLA om gewicht, vet depositie en vet celgrootte, terwijl de verhoging van de energie-uitgaven in studies uitgevoerd in 2004.

L-Carnitine

L-carnitine is de aanvullende vorm van carnitine, een nutriënt je lichaam natuurlijk produceert en gebruikt om te verbranden van vet voor energie. Carnitine wordt geproduceerd door de lever en de nieren voor vervoerde voor opslag in de weefsels van uw hart, spieren, hersenen en het sperma. L-carnitine geeft uiteindelijk een schok aan de jumper-kabels van uw metabolisme door de overdracht van vet in mitochondria cellen--energie kamers van cellen--waar het transformeert in voedsel voor de teelt van mager spieren.

L-arginine

Een artikel gepubliceerd in het "American Journal of Physiology" in 2006 gemeld dat L-arginine vet massa tijdens klinische evaluaties gereduceerde. Deelnemers in de studie werden opgesplitst in groepen van de placebo en l-arginine en gevolgd caloriearme diëten en oefening regimes. De L-arginine groep verloren aanzienlijk meer gewicht en taille omtrek. MayoClinic.com stelt dat dit kan worden veroorzaakt door L-arginine de rol in het afbreken van creatine, een aminozuur dat energie-uitgaven en spier groei stimuleert.

Wei

Wei-eiwit is een spier gebouw truc in het algemeen voorbehouden voor bodybuilders. Wei helpt om te herstellen en de wederopbouw van mager spierweefsel via leucine, een essentieel aminozuur dat is opgesplitst in vet structuren. Volgens een artikel van 2010 gepubliceerd in "Proceedings of the voeding Society", is wei-eiwit een snel verteerd eiwit dat sneller dan andere eiwitten en koolhydraten stimuleert de synthese van de spier. Daarnaast maakt Wei spier volume en een balans in de bouw en branden van mager spierweefsel weefsels.


gerelateerde artikelen