How to Care for Children's huid

February 6

How to Care for Children's huid

De huid is het grootste orgaan van het lichaam en is gevoelig voor vele problemen als u niet voor het naar behoren schelen. Goede verzorging van de huid van uw kinderen kan helpen voorkomen dat sommige huid problemen en u attent maken op mogelijke problemen in een tijdig zodat kunt u uw kind arts inlichten. Onderwijs van uw kinderen te verzorgen van hun huid door het beoefenen van goede gewoonten wanneer zij jong zijn kan helpen hen ontwikkelen van gezonde hygiënische praktijken te voeren naar hun tienerjaren en daarbuiten.

Stap 1

Helpen jonge kinderen hun handen wassen voor het eten en na het gebruik van de badkamer. Zeep schuim over uw kind handen met warm water en vergeet niet te wrijven onder hun nagels.

Stap 2

Gebruik zachte zeep te wassen van uw kind lichaam. Kies producten die vrij van geurstoffen en kleurstoffen, zijn als deze ingrediënten kunnen uitdrogen of de gevoelige huid van jonge kinderen irriteren.

Stap 3

Zeep in een zachte washandje wrijven tijdens het zwemmen van een baby en bewegen van het hoofd naar beneden, veel aandacht aan je baby's gezicht, achter zijn oren en tussen de huidplooien van zijn.

Stap 4

Jonge baby's een paar keer per week wassen en controleer hun liesstreek, gezicht en plooien voor vuil en olie. Baby's niet nodig baden elke dag of om de andere dag tot ze beginnen met kruipen rond en het eten van vast voedsel, verklaren Laura A. Jana, M.D., en Jennifer Shu, MD

Stap 5

Een hydraterende, ongeparfumeerde lotion van de toepassing op de huid van uw kind als het wordt droge, schilferige en jeukende. Zachtjes masseren de lotion in haar lichaam en niet van toepassing lotion op zuigelingen handen omdat ze de neiging om hen te zetten in hun mond.

Stap 6

Controleren van uw baby dijen, onderkant en geslachtsdelen voor tekenen van luieruitslag. Uw baby poeder bij het wisselen van zijn luier overtollig vocht opzuigen en een luier uitslag crème toe te passen als nodig.

Stap 7

Betrekking hebben op de huid van uw kind met zonnebrandcrème met een sun protection factor 30 of hoger voordat nemen hem naar buiten, zelfs op bewolkte dagen ter voorkoming van zonnebrand, beveelt aan de American Academy of Dermatology.

Stap 8

Dekking van snijwonden, schaafwonden en andere open wonden met een steriele pleister of gaas om te voorkomen dat bacteriën en vuil in de wond, die tot infectie leiden kan. Antibioticum crème om genezing te bevorderen en het wijzigen van de pleister ten minste eenmaal per dag totdat de wond volledig geneest van toepassing.

Waarschuwingen

  • Praten met uw kind arts over eventuele zorgen over haar huid hebt. Terwijl huiduitslag, droogte en andere kleine huidproblemen van tijd tot tijd gelden, moet een arts beoordelen chronische huid problemen om te controleren of een onderliggende ziekte of medische aandoening.

Wat die u nodig hebt

  • Hand zeep
  • Milde lichaam zeep
  • Washandje
  • Lotion
  • Poeder
  • Diaper rash cream
  • Zonnebrandcrème
  • Pleisters of gaas
  • Antibiotische zalf

gerelateerde artikelen