Welke vitaminen zijn goed voor een Hiatal Hernia?

September 13

Welke vitaminen zijn goed voor een Hiatal Hernia?

Symptomen van hiatal hernia kunnen brandend maagzuur, slikken, moeite en pijn op de borst zijn. Soms, ervaren hiatal hernia patiënten geen symptomen. Behandeling omvat meestal een dieet om te verminderen of voorkomen van zure reflux, waardoor frequente maagzuur. Vitaminen spelen een rol bij het bestrijden van deze symptomen. Verzwakte ondersteunende weefsel kan een hiatal hernia, bij die een deel van de maag door een opening in het middenrif in de borst duwt veroorzaken. Dit kan ook invloed hebben op de slokdarm, zure reflux symptomen veroorzaken. Neem contact op met uw arts voor voeding en medische adviezen als u vermoedt of hebben van een hiatal hernia.

B-vitamines

Dieet supplementen die B-vitamines bevat werkt ook zo zuur-reducerende medicatie, volgens een Braziliaanse studie. Onderzoekers gaf 176 zure terugvloeiing patiënten een voedingssupplement die vitaminen B-6 en B-12, de B-complex vitamine foliumzuur, melatonine, tryptofaan, methionine en betaïne. Een andere groep van 175 patiënten ontvangen omeprazole, een protonpompremmer waardoor de zuurproductie van de maag. Na 40 dagen, beide groepen gerapporteerd regressie van symptomen. De groep nemen de vitaminesupplementen gemeld geen belangrijke bijwerkingen, volgens een juli 2006 de kwestie van de "Journal of pijnappelklier Research."

Vitaminen in de voeding

Een dieet hoog in de B-vitaminen en calcium vermindert symptomen van zure terugvloeiing, volgens de Universiteit van Maryland Medical Center. Voedingsmiddelen met vitamine B en calcium omvatten bonen, amandelen, donker lommerrijke groen, zee groenten en gehele korrels. Hele granen, zoals brood, pasta's, granen en bruine rijst, werken effectief in een dieet voor hiatal hernia patiënten door de hulp van de spijsvertering. Volkorengranen ontwikkelen een dikke kwaliteit tijdens het spijsverteringsproces te helpen genieten van de overmaat zuur. Groenten en fruit digest soepel te verminderen van de symptomen van zure terugvloeiing.

Multivitaminen

Nemen van een dagelijkse multivitamine ook helpt bij de spijsvertering gezondheid om te voorkomen dat de symptomen. De Universiteit van Maryland raadt multivitaminen met vitaminen A, C en E en de B-vitaminen, evenals calcium, magnesium, selenium en zink. Vitamine C, gevonden in veel groenten en fruit, helpt om anti-oxidant effecten. Antioxidanten helpen bij het bestrijden van celschade veroorzaakt door vrije radicalen. Hiatal hernia en zure reflux-patiënten die last hebben van frequente zure terugvloeiing kunnen esophageal schade ontwikkelen na verloop van tijd.

Laag vetgehalte

Samen met vitaminen, fruit, groenten en gehele korrels, andere lage-vette voedingsmiddelen helpen hiatal hernia patiënten voorkomen van zure terugvloeiing. Vermijden van rood vlees en kies mager vlees met alle zichtbaar vet afgesneden, gevogelte zonder huid, en vis. Vette voedingsmiddelen bijdragen aan de symptomen van zure terugvloeiing. Eet frequent, kleine maaltijden in plaats van drie grote maaltijden per dag te gemakkelijk van spijsvertering. Een vetarm dieet om te voorkomen dat zure terugvloeiing helpt ook hiatal hernia patiënten om gewicht te verliezen. Overgewicht kan leiden tot symptomen van zure terugvloeiing.


gerelateerde artikelen