Pillen van het gewichtsverlies zonder dieet of oefening

March 5

Pillen van het gewichtsverlies zonder dieet of oefening

Er is slechts één manier om gewicht te verliezen--verbranden meer calorieën dan je eet, dwingt uw lichaam om vet te verbranden om de extra energie die het nodig heeft. De gezondste, meeste duurzaam gewichtsverlies programma's dit doen via een combinatie van dieet en lichaamsbeweging. Echter, dieetpillen maken de verleidelijk belofte van verlies van het gewicht tijdens het beoefenen van geen van die inspanning-zware technieken.

Dieet pil Basics

Dieet pillen belofte gewichtsverlies zonder dieet of oefening, en sommige leveren op die belofte. Dit betekent niet dat hun fabrikanten hebben ontdekt een manier om gewicht te verliezen zonder te verminderen uw calorie saldo. Liever, de werkzame bestanddelen in dieetpillen helpen u een negatieve calorie onbalans te bereiken zonder het te beseffen. De meeste pillen hiervoor met stimulerende middelen of absorptie-blokkers. Een ander gemeenschappelijk effect van de pillen van het dieet is het stimuleren van het verlies van water gewicht.

Stimulerende middelen

Veel dieetpillen bevatten stimulerende middelen, variërend van cafeïne tot ginseng dexadrine. Stimulerende middelen verlagen uw eetlust terwijl tegelijkertijd waardoor je actiever. Eet minder tijdens het bewegen meer betekent dat je meer calorieën verbrandt tijdens het gelijktijdig eten minder--de basisdefinitie van gewichtsverlies. Aan de andere kant, stimulerende middelen zijn ook verbonden met stemmingsstoornissen en slaap problemen, en kan gewoonte vormen.

Diuretica

Diuretica zijn een stiekeme gewichtsverlies pil truc. Dieetpillen die diuretica bevatten maken door bevattende kruiden of verbindingen die plassen te stimuleren, uw lichaam water gewicht werpen. Dit kan leiden tot een indrukwekkende-- en inspirerende--resultaat de volgende keer dat u de weegschaal. Waterverlies van het gewicht is echter niet van vet verlies. Uw lichaam zal terugkeren naar het oorspronkelijke gewicht zodra u een gezond niveau van hydratatie. Gewicht verlies theeën zijn berucht voor het gebruik van deze ingrediënten.

Absorptie blokkade

Sommige gewicht verlies pillen en supplementen aanspraak op de bevordering van gewichtsverlies door het blokkeren van uw lichaam absorptie van de calorieën in het voedsel dat je eet. Veel als een bulemic overgeven haar voedsel terug na het eten, niet zal je lichaam gewoon verteren alle van de calorieën duurt in. MayoClinic.com meldt dat enkele van de producten die worden aangevraagd voor het blokkeren van de absorptie zijn bewezen klinisch te doen, en dat veel van deze stoffen kunnen leiden tot schade aan uw spijsverteringskanaal en lever. Verschillende bent gebanned door de FDA.

Gewoonten

Een ander probleem van dieetpillen is dat ze de oorzaak van overgewicht, maar alleen het symptoom niet aanpakken. Gezondheid counselor die Maya Paul erop dat wijst als u geen wijzigingen in uw gewoonten eten en activiteit aanbrengen, bent u waarschijnlijk gewicht terug om op te zetten zodra u een gewicht-verlies-protocol te staken. Een jaar van dieet en lichaamsbeweging zal bouwen nieuwe gewoonten die u helpen blijven dunner, terwijl een jaar van dieet pillen zal verlaten uw gedrag hetzelfde.


gerelateerde artikelen