Hoe te te lopen Super Fast

March 7

Hoe te te lopen Super Fast

Of u nu een professioneel atleet, college atleet of fitness liefhebber, kunt u uw snelheid verhogen. Het veranderen van uw trainingsmethoden is de sleutel tot het verhogen van uw tempo. Hoewel sommige mensen genetisch sneller dan anderen zijn, kan een hoeveelheid inspanning in uw training helpen uw bereik nieuwe snelheden.

Stap 1

Uitrekken om uw snelheid te verbeteren. Als u overslaat die zich uitstrekt voordat je lopen is het mogelijk te strak om de snelste snelheden bereiken. Uitrekken dynamisch met been schommels, runner's lunges en voorwaartse plooien om te verhogen uw lichaamstemperatuur om je spieren warm voordat u uitvoert.

Stap 2

Voer plyometrische oefeningen om te bouwen van macht. Plyometrische bewegingen zijn explosieve acties die de macht in uw onderlichaam kunnen verbeteren. Voeg squat sprongen, tuck sprongen, hoge knieƫn en ijs skaters in u bent uw training. Plyometrische bewegingen moeten worden toegevoegd in uw routine een tot twee dagen per week.

Stap 3

Trainen met intervallen om sneller. U.K. sportcoach Brian Mackenzie legt uit dat intervaltraining u verbeteren uw werklast kunt door interspersing zware periodes snel wordt uitgevoerd met herstel periodes van langzamer joggen zodat u sneller geworden. Twee dagen per week tot het verhogen van uw snelheid intervallen worden uitgevoerd. Volledige intervallen door de lopende ter een hoge intensiteit voor een bepaalde termijn, gevolgd door een jog. Bijvoorbeeld, sprint voor 30 seconden, gevolgd door een twee-minieme jog. Herhaal uw intervallen acht tot 10 keer.

Stap 4

Bergop om te bouwen van explosieve benen worden uitgevoerd. Bergop lopen plaatst een grotere vraag op uw onderlichaam zodat u bouwen sterkere spieren. Hill repeats een dag per week uit te voeren. Kies uit te voeren op een heuvel of gebruiken van een helling op uw loopband. Draaien op een hoge snelheid omhoog voor 30 seconden, of een bepaalde afstand. Herstellen voor twee minuten en herhaal uw heuvel klim acht tot 10 keer.

Stap 5

Krijgen keer op je voeten. Voer voor de afstand tot het verbeteren van uw uithoudingsvermogen. Opbouwen van cardiovasculaire uithoudingsvermogen helpt te worden meer op hun gemak met draaiende en snellere snelheden te bouwen. Concentreren op het runnen van dagelijks, zelfs als het slechts 20 minuten per dag.

Stap 6

Werken cycli. Vul op de eerste week van de cyclus, uitdagend, maar doenbaar loopt. Verhogen van de intensiteit geleidelijk in de komende twee weken van de cyclus en klik vervolgens op de vierde week, bellen naar een herstelperiode.

Waarschuwingen

  • Neem de tijd opbouwen van uw snelheid. Het is belangrijk dat u uw training geleidelijk te verhogen om te voorkomen dat alle soorten schade.

gerelateerde artikelen