Lijst van de snelle verbranding van koolhydraten

March 24

Lijst van de snelle verbranding van koolhydraten

Koolhydraten zijn essentieel voor goede voeding en worden beschouwd als een primaire bron voor energie. De sleutel tot gezond eten is weten het verschil tussen "goed" en "slechte" koolhydraten. Enkelvoudige koolhydraten worden geabsorbeerd, afgebroken en verbrand sneller door je lichaam dan complexe koolhydraten, waardoor ze een ondoeltreffend bron voor duurzame energie. Proberen te beperken van de simple-koolhydraat voedsel dat je eet.

Melkproducten

Voedsel dat bevatten eenvoudige koolhydraten, koolhydraten die snel verbranden omvat melkproducten, die belangrijke vitaminen en mineralen bevatten. Melk, bijvoorbeeld, bevat calcium, die essentieel is voor groei en bot ontwikkeling. Kiezen voor magere of vetarme melk vermindert de hoeveelheid calorie├źn en vet, die houden u helpen kan van het verkrijgen van het gewicht. Andere zuivelproducten die de eenvoudige koolhydraten lactose bevatten omvatten kaas en yoghurt.

Vruchten

Veel vruchten bevatten de koolhydraten fructose in hun chemische structuur, waardoor ze eenvoudige koolhydraten. Zoals zuivelproducten bieden fruit voedingswaarde die verder dan geraffineerde suiker koolhydraten gaat. Bent u een diabetespati├źnt met hyperglykemie, wees voorzichtig met het eten van te veel vruchten die rijk fructose, omdat ze tot een piek in je bloedsuikerspiegel leiden kunnen. Aardbeien, frambozen, pruimen, peren, grapefruit, banaan, kersen, en appelen alle bevatten koolhydraten snel-branden.

Suiker

Gewone lijstsuiker wordt beschouwd als een eenvoudige koolhydraten omdat het sacharose bevat. Dit soort suiker wordt geabsorbeerd onmiddellijk na consumptie en biedt een in de omgeving van instant energieboost. Sacharose is gebruikelijk in sportdranken, ontbijtgranen en gelei. Dit soort koolhydraten voedingsmiddelen moeten selectief worden geconsumeerd. Een ander soort suiker meestal te vinden in voedingsmiddelen zoals glucosestroop, melasse en zoetstoffen is dextrose. Deze geraffineerde suiker biedt geen voedingswaarde en kan oorzaak gewichtstoename als vaak en in overtollige hoeveelheden geconsumeerd.

Bewerkte voedingsmiddelen

Snoepjes zijn misschien wel de ergste soort eenvoudige koolhydraten eten. Candy bars, gebak, chocolade, cookies en harde snoep alle verwerkte suikers die geen voedingswaarde bieden en gewichtstoename kunnen bevorderen bevatten als verbruikt op een regelmatige basis. Andere verwerkte levensmiddelen die grote hoeveelheden suiker bevatten omvatten wit brood, koekjes en andere wit meel producten, evenals frisdrank en fruit drankjes.


gerelateerde artikelen