Hoe te bezoeken van Mount Everest zonder klimmen het

March 5

Hoe te bezoeken van Mount Everest zonder klimmen het

Mount Everest is een van de meest gerespecteerde natuurwonderen van de wereld, en voor goede reden. 29,029, het is de hoogste piek op de planeet en de grenzen van Nepal, Tibet en China straddles. Mount Everest beklimmen is een ongelooflijke reis maar komt met ernstige risico's, met inbegrip van bevriezing, hoogteziekte, UV-blootstelling en zelfs de dood. Terwijl deze risico's kunnen zetten Everest uit bereiken (letterlijk) voor de meeste reizigers, een paar opties zijn mogelijk voor degenen die zien van de pracht van het hoogste punt in de Himalaya willen zonder gevaar voor hun gezondheid.

Stap 1

Boek uw bezoek voor oktober of November. In deze maanden de dreiging van moessons voorbij maar het landschap is nog weelderige en groene na het regenseizoen. De temperatuur is mild, de bergen zijn zeer zichtbaar en diverse lokale festivals plaatsvinden. De meeste reizigers Binnenvliegen Tribhuvan International Airport in Kathmandu, Nepal. Je moet een visum, verkrijgbaar bij de Nepalese binnenkomst, voor een verblijf in het land.

Stap 2

Neem een berg vlucht rond de Everest. Verschillende bedrijven voorzien en van regelmatige vliegtuig helikoptervluchten rond de piek, geen wandelen vereist. Vluchten opstijgen vanaf de nabijgelegen stad van Kathmandu.

Stap 3

Weergave Mount Everest uit een afstand van het dorp van Nagarkot. Buiten Kathmandu heeft Nagarkot de meest levendige standpunten van Everest. Het dorp is ook bekend om zijn prachtige zonsopgangen en zonsondergangen.

Waarschuwingen

  • Bescherm uzelf tegen hoogteziekte door naar een lagere hoogte als snel je begint te ervaren hoofdpijn, slechte eetlust of verlies van slaap te verplaatsen.

Wat die u nodig hebt

  • Visum Nepal invoeren

gerelateerde artikelen