De beste remedie voor Gas als gevolg van gezond eten

February 27

De beste remedie voor Gas als gevolg van gezond eten

Winderigheid--niemand wil, niemand wil om erover te praten, en niemand wil toegeven aan het wanneer ze het hebben. Helaas, het ontwikkelen van gas is een onvermijdelijke biologische functie. Nochtans, kunt u een paar kleine aanpassingen maken om uw levensstijl te verminderen de graad waartoe u hebt om het te behandelen. Als het gas probleem buitengewoon belangrijk wordt, moet u uw arts, omdat het af en toe een symptoom van een intestinale infectie kan worden.

Melk

Als u regelmatig naar gas lijdt, is het mogelijk een goed idee om te bepalen als melk eerst de oorzaak is. Als het elimineren van melk uit uw systeem verlicht uw symptomen, kan dit betekenen dat je lactose-intolerant bent--uw spijsvertering een bepaald enzym nodig ontbreekt voor het correct verwerken van de melk. Dit is niet een ongewoon voorwaarde, want melk uitdagend voor iemands spijsvertering is te breken.

Eten

Overdreven eenvoudig al het ook mag klinken, slechts vertragen uw eten kauwen en genieten van uw maaltijd kunnen helpen verminderen de hoeveelheid gas die u ondervindt. Als u uw eten grondig kauwen en zorgvuldig, uw spijsvertering niet hoeft zal te werken zo hard te breken van uw maaltijd, zit vermindering van de hoeveelheid tijd het in je darmen fermenteren en creëren van gas. Eten op deze manier kan ook verminderen de hoeveelheid lucht die je met je eten, die ook tot winderigheid problemen bijdraagt slikken.

Vet

Zelfs als u doorgaat met het eten van voedingsmiddelen die de neiging om schuldigen voor het veroorzaken van gas, zoals bonen of broccoli, kan u helpen verminderen van het risico en de ernst van gas ontwikkeling door het verminderen van de hoeveelheid vet in uw dieet. Vet duurt lang voor je spijsvertering te verwerken ten opzichte van andere soorten voedsel, die uw hele spijsvertering vertraagt. Deze vertraging geeft de andere voedingsmiddelen die je hebt gegeten tijd om te gisten en produceren van gas.

Aanpassing van het dieet

Zelfs als je al deze suggesties te volgen, kan u nog steeds worstelen met het ontwikkelen van gas--vooral uit bepaalde voedingsmiddelen. De exacte voedingsmiddelen die gas in je zal ontwikkelen kunnen variëren van enigszins van persoon tot persoon, zodat als u hebt vastgesteld welke voedingsmiddelen zijn nu precies de schuldige voor u, u voorkomen die levensmiddelen dat kunt. Natuurlijk, als de dader een gezonde voeding zoals broccoli is, zal u wilt zoeken vervangingsproducten zodat u bent nog steeds alle noodzakelijke voedingsstoffen in uw dieet toch.


gerelateerde artikelen