De bijwerkingen van Ginsana energie

October 29

De bijwerkingen van Ginsana energie

Ginsana energie is een voedingssupplement dat beweert om de absorptie van zuurstof en het gebruik, helpt uw lichaam optimaal gebruik van de natuurlijke energie. Hoewel het wetenschappelijk bewijs op dergelijke claims is gemengd, is het primaire ingrediënt in Ginsana energie immune functie bevorderen, verbeteren van de geestelijke en lichamelijke prestaties en controle bloeddruk gebruikt. Er zijn potentiële bijwerkingen, echter, dat is waarom u uw arts moet raadplegen alvorens Ginsana energie toe te voegen aan uw dieet.

Identificatie

Ginsana energie bevat een gepatenteerde gestandaardiseerde panax ginseng extract dat de fabrikant G2G ginseng of Ginseng tweede generatie roept. Ginseng bevat ginsenosides, een klasse van steroïde-achtige stoffen, met het percentage ginsenosides variërend van één plant naar de andere, afhankelijk van waar en hoe de ginsengen gekweekt wordt. Ginsana energie beweert te hebben dat probleem opgelost door ervoor te zorgen dat elke 200 mg capsule 4 procent ginsenosiden. Andere ingrediënten in elke capsule bevat chlorofyl, zonnebloemolie, lecithine, gelatine, bijenwas en glycerine.

Allergie

Allergieën voor ginseng zijn zeldzaam, hoewel de fabrikant een paar gevallen van de reactie van een milde allergische huid meldt van het verwerken van het product. Ginseng heeft ook geleid tot gevallen van een ernstige uitslag genaamd Stevens - Johnson syndroom, die met griep-achtige symptomen begint, gevolgd door een pijnlijke rode of paarsige huiduitslag die zich verspreidt en blaren. Als u acuut astma hebt, moet u wellicht Ginsana energie en andere ginseng producten als gevolg van het potentiële allergeen te vermijden.

Bloedsuiker

Ginseng kan leiden tot hypoglykemie of verlaagde bloedsuikerspiegel. Als u diabetes hebt of insuline of andere medicijnen bloed-suiker nemen en studietraject Ginsana energie, uw bloedsuikerspiegel in de gaten en wijzig uw medicatie dosis zo nodig.

Circulatory System

Ginseng verhoogt de doorbloeding en kan interfereren met de bloedstolling. Als u een bloedende aandoening hebt, op een bloedverdunner zijn of aankomende chirurgie, Vermijd Ginsana energie te nemen. Ginseng kan hartritme, met name op de eerste dag wordt gebruikt, en is geassocieerd met veranderingen in de bloeddruk beïnvloeden. Hebt u een hartkwaal, energiegebruik Ginsana met de nodige voorzichtigheid.

Gastro-intestinale

Net als andere ginseng producten, kan Ginsana energie gastro-intestinale problemen, inclusief gas, brandend maagzuur, misselijkheid, krampen en diarree veroorzaken. Hebt u van zure terugvloeiingsziekte of een hiatal hernia, Ginsana energiegebruik in matiging en te stoppen met het gebruik ervan als uw klachten erger worden.

Slaap- en stemmingsstoornissen

Ginseng kan nervositeit, onrust en slapeloosheid veroorzaken bij gevoelige personen. Hoewel de maker van Ginsana energie geen ernstige bijwerkingen bij het product meldt wanneer gebruikt zoals voorgeschreven, kunnen de overdosissen van ginseng producten deze problemen erger maken. Er zijn gevallen van een vrouw met een eerdere affectieve stoornis met een manische episode nemen ginseng, en een man zonder geschiedenis van geestelijke ziekte steeds manic volgende chronische consumptie van 250 mg panax ginseng drie keer per dag.

Vrouwen zorgen

Neem Ginsana energie niet als u zwanger bent of verpleging, als een van de chemische stoffen in panax ginseng geconstateerd geboorteafwijkingen veroorzaken bij dieren. Hogere doseringen van ginsengen kunnen ook leiden tot pijnlijke borsten, overmatige menstruatie en vaginale bloedingen. De ginsenosides in panax ginseng kunnen handelen als oestrogeen, dus hebt u een hormoon gebaseerde kanker zoals borst of baarmoederkanker, panax ginseng producten niet gebruik.


gerelateerde artikelen