Hoe te te nemen van Creatine zonder laden

October 12

Hoe te te nemen van Creatine zonder laden

Creatine supplementen worden gebruikt door sporters, bodybuilders en recreatieve sporters om te winnen spier massa en kracht. Creatine is natuurlijk een gevonden in skeletspieren, en is verantwoordelijk voor de activiteiten van korte, hoge intensiteit. Nemen van creatine supplementen verhoogt de hoeveelheid opgeslagen creatine om prestaties te verbeteren. Een gemeenschappelijk uitgangspunt voor vele gebruikers van creatine is een fase laden--een periode van vijf tot zeven dagen van geleidelijk grotere doseringen ter vergroting van de hoeveelheid beschikbaar creatine in het lichaam. U kunt echter nog steeds dezelfde voordelen van creatine supplementen zonder laden ervaren.

Stap 1

Lees de richtlijnen van de fabrikant voor dosering beperkingen en vereisten. Elke creatine supplement verschilt enigszins met betrekking tot de dosering bedragen. Bijvoorbeeld, kunnen sommige fabrikanten supplement aanbevelen een korte laden fase van ongeveer 15 à 25 g van creatine per dag. In plaats van het laden na fase dosering, gebruikt u de dosering aanbevolen voor de handhavingsfase.

Stap 2

Het supplement van de creatine een-tot driemaal per dag nemen, adviseert de spier- en kracht-website. De meeste fabrikanten van de aanvulling beveel het nemen van de creatine driemaal op training dagen en slechts één keer op rustdagen. Zo zorgt u ervoor dat de creatine in de bloedbaan en de spieren blijft.

Stap 3

Consumeren ongeveer vijf tot 10 g van creatine per dag. Bedragen van de feitelijke dosering kunnen variëren volgens de kracht en potentie van uw bijzondere supplement.

Stap 4

Het supplement van de creatine ongeveer een uur vóór het begin van je training nemen, stelt de spier- en kracht-website. Deze periode zorgt ervoor dat de creatine je bloedbaan treedt ter verbetering van de prestaties en effectiviteit van uw training.

Stap 5

Drink de creatine met vruchtensap of een andere hoge glycemische koolhydraten bron voor een betere spijsvertering. De eenvoudige suikers bijdragen tot het transport van de creatine en proteïne in het skelet spiervezels voor de training.

Stap 6

Blijven het supplement van de creatine, maar cyclus opstijgen na ongeveer acht weken. Een algemene richtlijn is om het supplement consequent voor acht weken gevolgd met vier weken uit voordat een andere acht-weekse cyclus. Deze periode zorgt ervoor dat uw spiercellen zijn verzadigd met creatine.

Waarschuwingen

  • Raadpleeg een arts of een geregistreerde diëtist alvorens creatine of elke andere supplementen.

gerelateerde artikelen