Welke oefeningen kan ik doen om snel het afvlakken van mijn maag & kanten?

December 31

Welke oefeningen kan ik doen om snel het afvlakken van mijn maag & kanten?

Abdominale oefeningen die gericht zijn op het midden- en zijkanten van uw taille verminderen uw kansen op lagere rug letsel en beschermen van uw wervelkolom tijdens het verdraaien bewegingen. Uw kant spieren of obliques, draaien uw wervelkolom en helpen het voorover. De musculus rectus abdominus, die in het midden van je buik loopt, ook uw wervelkolom voorwaarts buigt en ondersteunt uw wervelkolom. Bespaar tijd en uw efficiëntie te verhogen door te kiezen voor oefeningen ter versterking van beide groepen.

Schuine planken oefening

Planken werken uw rectus abdominus en transversale abdominus spieren. Voeg rotatie variëren van de oefening te richten op de zijkanten van uw taille. Om te beginnen, plank positie aannemen met je armen recht, alsof je over te doen een pushup. Geconfronteerd met de vloer met uw rug recht. Draai je heupen punt je knieën naar rechts. Retourneren van je knieën te centreren en draai naar links.

Permanent Medicijnbal Trunk rotaties

Staande Medicijnbal kofferbak rotaties richten uw rectus abdominus, de dwarse abdominus en de obliques. Alles wat u nodig hebt is een bal van de geneeskunde. Opstaan direct met je voeten samen. Houd de medicine bal tussen je handpalmen en in de buurt van je borst om te beginnen met de oefening. Alternatieve verdraaien van rechts naar links. Niet naar voren leunen. Verplaats je schouders, heupen en armen soepel en in sync. Het bedrag van gewicht die u gebruikt, hangt af van uw kracht. Gebruik nooit een gewicht te zwaar voor u wilt besturen met vloeiende beweging.

Stabiliteit bal knie Tucks

Welke oefeningen kan ik doen om snel het afvlakken van mijn maag & kanten?

Stabiliteit bal knie tucks werk de zelfde spieren als de staande Medicijnbal kofferbak rotaties, maar balanceren op een stabiliteit bal verhoogt de moeilijkheidsgraad van de oefening. Dit is een geavanceerde oefening. Beginnen in pushup positie met uw schenen op het midden van de bal en je armen rechte--houd ze direct tijdens de training. Flex uw knieën en rol de bal richting je buik. Je heupen richting het plafond ruimte te maken voor de bal onder je te verhogen.

Schuine Crunches

Schuine crunches werken uw abs door buiging van uw rug naar voren uit de vloer en uw obliques door het draaien van je romp. Voor het uitvoeren van schuine crunches, op je rug liggen met je voeten op de grond en je knieën gebogen. Plaats je handen achter je hoofd met je ellebogen gebogen. Knijp uw abs en verhogen van je hoofd en schouders omhoog als u draai naar je linker knie. Lig terug plat op de vloer. Weer til en draai richting je rechterknie.


gerelateerde artikelen