Hoe veilig Is chroompicolinaat?

January 12

Hoe veilig Is chroompicolinaat?

U kunt de veiligheid van chroompicolinaat gezien de vele gezondheidsclaims van dit voedingssupplement konden ondervragen. Deel van de verwarring vloeit voort uit de realiteit dat chroom onderdeel van een gezonde voeding is. Echter zoals bij alle aanvullingen, is het veiligst om onderzoek van de effecten van chroompicolinaat, vooral als u op voorschriftmedicijn zijn of een bestaande gezondheidstoestand.

Wat is chroom picolinaat

Chroom is een trace minerale nodig voor normale orgaan functie. De term "trace" in deze context betekent alleen kleine hoeveelheden nodig zijn. Het speelt een rol in het metabolisme van koolhydraten en suiker en functie van de insuline in het lichaam. Picolinaat verhoogt de absorptie van chroom. Dit voedingssupplement ontvangen aandacht na aangeprezen als een van de essentiële onderdelen van het dieetplan ontwikkeld door Julian Whitaker in zijn boek, "schuur 10 jaar in 10 weken."

Gezondheidsclaims

Gezondheidsclaims voor chromium picolinaat kapitaliseren op haar rol in het metabolisme. Whitaker beweerde dat dit voedingssupplement vet te verbranden kan terwijl verhogen spiermassa. Omdat het speelt een rol in het optimaliseren van gebruik van insuline door het lichaam, velen dachten dat het zou kunnen blijken nuttig zijn voor de behandeling van insuline-resistente diabetes. Deze vorm van diabetes treedt op wanneer het lichaam het effect van de insuline op de bloedsuikerspiegel stoot.

Bewijs

Sommige medisch bewijsmateriaal ondersteunt het veilige gebruik van chroom picolinaat. Een 2006 studie in het tijdschrift Diabetes technologie en Therapeutics gevonden dat chroom suppletie geholpen beheren van bloed glucose en cholesterol niveaus. Een 2010-studie in het tijdschrift voeding Neuroscience verder ondersteunt het gebruik ervan. Deze studie bleek dat chroom hersenfunctie in oudere volwassenen kan verbeteren. Één van de meer dwingende eisen met betrekking tot chroompicolinaat was gewichtsverlies. Een studie van 2007 in het tijdschrift Nutrition weerlegde deze bewering, zeggen dat het geen effect gehad op lichaamsgewicht of samenstelling.

Drug Interactions

Als een voedingssupplement zijn drug-interacties mogelijk. Chroom picolinaat is geen uitzondering. Interactie van de drug zijn mogelijk met verschillende medicijnen, met inbegrip van maag zure verloopstukken, enkele Beta-blokkers, en aspirine of niet-steroïdale anti-inflammatoire geneesmiddelen zoals ibuprofen, waarschuwt Drugsite vertrouwen. Als u een van deze medicijnen nemen, chroompicolinaat mogelijk niet veilig is voor u.

Doseren richtsnoeren

Om veilig chroompicolinaat, blijven binnen de aanbevolen richtlijnen voor gebruik. WholeHealthMD.com raadt nemen tussen 50 tot 200 mg per dag. Overtollige hoeveelheden kunnen zink absorptie, een ander essentieel trace minerale beschadigen. Het vertrouwen Drugsite raadt dat u medische hulp inroepen als u geen symptomen van een allergische reactie ervaren zoals zwelling van uw gezicht, lippen, tong of keel of probleem ademhaling.


gerelateerde artikelen