Sleutels Fitness loopband fouten

August 17

Sleutels Fitness loopband fouten

Een loopband sleutels heeft een rustige, high-powered 3.5-PK motor en één-aanraking snelheid en hellingshoek correcties. Deze eigenschappen maken voor een comfortabele, veilige en efficiënte plek voor uw at Home fitnessprogramma. Echter, als u een foutmelding op uw loopband-computer krijgt, uw training mogelijk onveilige, dus het is best om deze problemen onmiddellijk worden opgelost.

Veiligheid Is de sleutel

De SI-1 en SI-2 foutberichten hebben betrekking op twee uitschakeling veiligheidsvoorzieningen van de loopband. De loopband is gestart met een sleutel van de veiligheid die past in de console en hecht aan uw taille. Als u te ver van de console verplaatst, als wanneer je vallen, de sleutel wordt verbroken en de loopband automatisch uitgeschakeld. Als de sleutel ontbreekt of niet correct ingevoegd, wordt een foutbericht van SI-1 weergegeven op de console om u te waarschuwen. Het foutbericht SI 2 signalen dat het stopcontact niet met de spanning van de loopband instemmen, en een circuit heeft al struikelde. U moet contact opnemen met de klantenservice om dit te verhelpen.

Snelheid en herijking

Andere foutberichten signaal een verstoring in snelheid. Een boodschap van de E11 is een gebrek aan informatie van de snelheid van de motor. Het foutbericht 22 betekent dat de gordel is langzamer dan de weergegeven snelheid. In de oppositie betekent een 33-bericht dat de gordel is sneller dan de genoemde snelheid. Om het even welk van deze snelheid fouten kan betekenen dat u wilt kalibreren van de gordel.

Heikele en smering

Een 44-foutbericht geeft aan dat de veiligheid toets vastzit. Als dit gebeurt, wordt u geadviseerd contact opnemen met de klantendienst van sleutels. Een ander kleverige situatie doet zich voor wanneer de loopband gordel smering moet. Als de riem niet goed met glijmiddel wordt gehouden, plaatst het onbehoorlijke spanning op de riem en de motor. Een foutbericht van de E66 zal knipperen en verschijnen in het venster van de helling na 30 uren van gebruik om te herinneren u aan regelmatige smering onderhoud.

Garanties en handleidingen

Allermeest naar de foutmelding weergegeven op de console worden snel opgelost zonder de hulp van de afdeling customer service. Volg de instructies van de fabrikant bij het herstellen van problemen met de sleutel van de veiligheid en de spanning van de gordel en de smering. De loopband sleutels wordt geleverd met een levenslange garantie op het frame en de motor, zodat problemen met deze worden beschermd. De riem en het dek zijn drie jaar gedekt. Correct gebruik en onderhoud samen met de resolutie van de foutberichten worden weergegeven, kan de levensduur van uw loopband.


gerelateerde artikelen