Hoe lang moet ik rij om gewicht te verliezen?

August 13

Hoe lang moet ik rij om gewicht te verliezen?

Hoewel u zult moeten doen meer dan alleen rij om gewicht te verliezen, dit full-body cardio oefening werken vrijwel alle uw spier groepen en verbrandt calorieën in een snel tempo. Uw niveau van activiteit en calorische consumptie gedeeltelijk dicteren hoe snel u gewicht verliezen, maar Roeien op zelfs een lichte inspanning voor een uur per dag, vijf dagen per week, kunt u een pond per week verliezen.

Maak uw nieuwe Hobby roeien

De exacte lengte van de tijd die je roeien besteedt, hangt af van uw tempo. Op een roeiapparaat is het eenvoudig aan te passen van de intensiteit van de training aan uw niveau van fitness. In 60 minuten van stationaire Roeien op een lichte inspanning, verbrandt een persoon 155-pond 669 calorieën. Dezelfde persoon verbrandt 844 calorieën in 60 minuten van stationaire Roeien op een zeer krachtige inspanning. Om te verliezen een pond vet per week, moet je 3500 calorieën meer dan je verbruikt totaal branden. Als u rij vijf dagen per week, moet je gemiddeld 700 extra calorieën verbrand per dag.

Wees slim in de keuken

Normale roei-sessies kunnen talrijke calorieën te verbranden, maar je bent meer kans op het bereiken van succes van het gewicht-verlies als u uw calorie-inname behandelen. Dieet gaat hand in hand met oefening om gewicht te verliezen; u hoeft niet te volgen een geaccepteerde dieet plan, maar bezuinigen op uw inname van ongezonde voedingsmiddelen is noodzakelijk. Dergelijke onderdelen te voorkomen, behoren die hoog in suiker en vet, frisdrank en alcohol.


gerelateerde artikelen