Stationaire motoren met gebruiker capaciteit van 300 kg of meer

November 6

Stationaire motoren met gebruiker capaciteit van 300 kg of meer

Het beperkte bereik van beweging en mobiliteit van iemand wegende meer dan 300 pond kunnen maken oefenen uitdagend. Stationaire motoren, die een efficiënte vorm van non-impact van cardiovasculaire oefening bieden, kunnen het antwoord in veel gevallen worden. Bepaalde Upright bikes bieden speciale voordelen voor de zwaardere set.

Rechtop of ligfiets

De meeste commerciële grade-hometrainers, zoals die gevonden in sportscholen, geschikt voor iemand met een gewicht van maximaal 450 pond. Fitness centra meestal dragen twee soorten stationaire motoren: rechtop en ligfiets. De rechtop is gemodelleerd naar een traditionele racefiets met de stoel over de pedalen en je romp voorover te bereiken van het stuur. Het geleund ontwerp en een grotere kuipzitting op de ligfiets kunnen worden een meer comfortabele optie. De recumbent-bike ook kunnen gemakkelijker om in en uit, die de grotere ruiter kan waarderen.

Thuisgebruik

Als een sportschool zorgvuldig verpakt met apparatuur en mensen niet voor jou is, dan is een huisgymnastiek kan zijn het antwoord. Het kan het moeilijk te vinden een hometrainer voor thuis gebruik tegen een betaalbare prijs die meer dan 300 pond ondersteunen kan, hoewel er enkele opties zijn als u bereid bent te investeren in een kwaliteit-machine. Functies om te zoeken naar zijn verstelbare onderdelen, zoals de zitting en handgrepen, een zwaarder vliegwiel en magnetische weerstand. Geven een fiets overwogen een test uitvoeren in de winkel om er zeker van te zijn dat het de juiste pasvorm voor jou is.


gerelateerde artikelen