Kunt u Tweak de Hypothalamus om gewicht te verliezen?

December 2

Kunt u Tweak de Hypothalamus om gewicht te verliezen?

De hypothalamus besturingselementen voedsel inname en het lichaamsgewicht door chemische signalering. Volgens een studie gepubliceerd in "Molecular Psychiatry", serveert de hypothalamus twee functies gerelateerde om gewicht te verliezen met inbegrip van voeder- en verzadiging. Chemische signalen door het hele lichaam verstrekken informatie aan de hypothalamus. Volgens de "International Journal van obesitas," laat vetweefsel leptin die aan receptoren in de hypothalamus reist. Op zijn beurt loslaat de hypothalamus weer chemische signalen, zoals serotonine, om de eetlust te onderdrukken.

Acupressuur

Stap 1

Zoek de maag en eetlust onderdrukking punten met behulp van een oor-acupunctuur punt grafiek. Een studie gepubliceerd in het "International Journal of Neuroscience" toont de maag en hongerig punten op beide oren activeren de verzadiging centrum in de hypothalamus.

Stap 2

Gebruik de gum einde van het potlood of vinger tip toe te passen druk op elke oren maag punt op de bergkam net boven het oor kanaal openen en de eetlust onderdrukking punt op de klep richting het gezicht net over de opening van de gehoorgang. Houd gedurende één tot twee minuten.

Stap 3

Ten minste elke dag herhalen. Een studie gepubliceerd in het "International Journal of Neuroscience" bleek dat bij obese vrouwen, acupunctuur, eenmaal per dag, 5 dagen per week gedurende drie weken op maag punten resulteerde in 80 procent naleving van een 1000 calorieën dieet met gewichtsverlies tussen 2 en 9 lbs. acupunctuur op de hongerige punten resulteerde in 70 procent naleving van verlies van het gewicht tussen de 4 en 7 lbs. Deze studie gebruikt acupunctuur. Echter acupressuur en acupunctuur gebruiken de zelfde drukpunten, behalve acupressuur de vingers gebruikt om de punten in plaats van het gebruik van naalden te stimuleren het drukpunt massage...

Visualisatie

Stap 1

Beeld jezelf slank en fit. Volgens de Universiteit van New Mexico, helpt visualisatie stress die tot de vrijlating van de hersenen chemische cortisol dat is gekoppeld leidt aan het overeten, hunkeren naar voedsel hoog in suiker en vet en meer buikvet te verminderen.

Stap 2

Gericht op gezonde voeding en goede voeding in plaats van denken over het verlies van het gewicht, calorieën en voeding. Visualiseer het resultaat van tevreden door gezonde voeding.

Stap 3

Houd dit positieve beeld van jezelf voorsprong op andere gedachten vooral in tijden van stress. Een positieve benadering gebruiken om te helpen met het stellen van doelen voor het bereiken van het gezondste gewicht voor je lichaam.

Waarschuwingen

  • Gewicht verlies resultaten van het gebruik van meer calorieën dan worden verbruikt. Volgens de "International Journal of Neuroscience" behandelingen voor obesitas kunnen uit een willekeurige combinatie van vermindering van calorie-inname, meer lichaamsbeweging, wijziging van gedrag en klinische interventies met medicatie, operatie of complementaire therapieën zoals de acupunctuur.

Tips

  • Acupressuurpunten kunnen zeer klein en kunnen eenvoudig worden gemist.
  • Complementaire therapieën, met inbegrip van acupressuur en visualisatie kunnen worden gebruikt in combinatie met dieet en lichaamsbeweging.

Wat die u nodig hebt

  • Oor acupunctuur punt grafiek

gerelateerde artikelen