De voordelen van kalk voor het gezicht

January 11

De voordelen van kalk voor het gezicht

Limes zijn niet alleen de taart vruchten van de boom van Citrus aurantifolia--ze ook kleine krachtpatsers van vitaminen en voedingsstoffen. De voordelen van limoenen (lemmetjes) zijn niet beperkt tot culinaire hoogstandjes, hetzij. De voedingsinhoud van limoenen kan worden gebracht voor het gebruik van de interne en externe gezondheidsverbetering van uw gezicht en de huid wanneer topisch toegepast of ingeslikt.

Bacteriën vermindert

Facial vlekken veroorzaakt door acne optreden wanneer vuil, olie en dode huidcellen je poriën verstopt. Bacteriën die gevangen in gezicht poriën veroorzaakt ontsteking en draagt bij tot de roodheid en pijn. Reinigen van uw gezicht met kalk kan helpen houdt groei van acne-veroorzakende bacteriën op afstand. Limes bezitten natuurlijke antibiotische eigenschappen, zoals vermeld in de resultaten van een studie gepubliceerd in de uitgave van November 2006 van het tijdschrift "BMC complementaire en alternatieve geneeskunde." Wanneer onderzoekers blootgesteld een verscheidenheid van bacteriën, met inbegrip van E. Coli en Staphylococcus aureus, om de kalk van de olie, de resultaten vertoonden geremde groei van deze bacteriën.

Vernauwt de poriën

Astringents veroorzaken een minuut, tijdelijke verstrakking van de spieren. Om deze reden astringents worden gebruikt ter verbetering van het uiterlijk van de huid van het gelaat en zijn te vinden in een aantal commercieel beschikbare schoonheidsproducten. Ze gewend zijn te scherpen poriën en olieproductie voor een duidelijker en helderder teint tijdelijk te verminderen. Kalk olie heeft adstringerende eigenschappen wanneer toegepast topicaal, volgens auteur Dorie Byers "natuurlijke schoonheid Basics."

Verwijdert dode huidcellen

Zure schillen slough uit dode huidcellen. Deze populaire schoonheidsbehandeling is een hoofdbestanddeel van kuuroorden en is gebruikt voor eeuwen als een at-home remedie voor de verbetering van het uiterlijk en de gezondheid van de gezichtshuid. Limes zijn een citrus fruit en als zodanig bevatten citroenzuur. Naast het toevoegen van de smaak en het aroma, helpt het citroenzuur gevonden in limoenen verwijderen dode huid van je gezicht. Zonder dode huid verbergen de gezonde huidcellen eronder, ziet je gezicht er meer levendige en duidelijk. De snelle verwijdering van dode huid voorkomt ook dat de sloughed cellen verstopt raakt uw poriën die kunnen helpen verminderen de opflakkeringen van acne en vlekken.

From the Inside Out

Wanneer je lichaam voedingsstoffen verwerkt, oxideren ze. De resultaten van dit proces zijn molecules die een oneven aantal elektronen hebben en zijn zogenaamde vrije radicalen. Vrije radicalen beginnen een kettingreactie binnen uw lichaam, waardoor andere moleculen om te oxideren. Dit hele proces leidt tot een achteruitgang van de cellen, die aan veroudering en beschadigde weefsels bijdraagt. Bepaalde vitaminen, waaronder vitamine A en C, fungeren als anti-oxidanten. Anti-oxidanten de dupe van de Kettingreactie van de vrije radicalen te absorberen en laten onschuldig worden doorgegeven uit het lichaam via de urine. Volgens het USDA National Nutrient database bevat 100 gram rauwe kalk 29.1 mg vitamine C en 50 IU vitamine A. toevoegen limoenen aan uw dieet kunnen het verminderen van verkeer van de vrije radicalen in je lichaam, wat leidt tot verminderde weefselschade en minder tekenen van veroudering, die op zijn beurt tot een helderder, meer jeugdige teint leiden kan.


gerelateerde artikelen