Californië Sport kampen voor kinderen en jongeren met een handicap

January 12

Californië Sport kampen voor kinderen en jongeren met een handicap

Presenteren uw tiener met de gelegenheid zijn atletische vaardigheden te ontwikkelen en het cultiveren van een nieuwe interesse. Californië is thuis in een assortiment van sport kampen gericht op tieners met een handicap. Of uw kind in een rolstoel of met autisme is gediagnostiseerd, kampen zijn beschikbaar die bieden adaptief sportmogelijkheden.

Casa Colina Outdoor avonturen

Casa Colina Outdoor avonturen is een jaarlijkse sport kamp gericht op individuen--met inbegrip van tieners--met een handicap. Instrumenten en middelen zijn beschikbaar voor kampeerders deelnemen aan sporten zoals zwemmen, martial arts, basketbal en tennis. Kampeerders kunnen deelnemen aan een verscheidenheid aan sporten te ontdekken van nieuwe belangen. Naast sportieve activiteiten, campers zijn ook voorzien lunch, goodie zakken en een T-shirt in het vierdaags kamp.

Pasen zeehonden kampen

Twee Pasen zeehonden kampen zijn gelegen in Californië dat afgestemd is op personen met een handicap: Camp Harmon en San Bernardino kamp Oakes. Kamp Harmon--gelegen in Boulder Creek, Californië--openstaat voor kampeerders leeftijden 8 tot en met 65. Tieners kunnen meedoen aan verschillende sporten op kamp Harmon met inbegrip van zwemmen, paard rijden, boogschieten en wandelen. Pasen zeehonden Southern California gastheren zijn kampen op kamp Oakes gelegen in Big Bear, Californië. Het kamp staat open voor kinderen en volwassenen, zodat tieners met personen van alle leeftijden communiceren zal. Tijdens het kamperen, kan uw tiener deelnemen aan sporten zoals boogschieten, wandelen en paardrijden.

Surfers genezing

Surfers genezing is een serie van kampen voor autistische kinderen en tieners. De kampen kennismaken deelnemers met een dag van surfen. De organisatie werd opgericht door professionele surfer Israël Paskowitz en zijn vrouw, Danielle, nadat ze dat surfen ontdekt was therapeutische voor hun autistische kind. De kamp instructeurs begeleiden de borden terwijl het bijstaan van de surfers. Kampeerders dragen Coast Guard-goedgekeurde veiligheidsvesten voor veiligheid te allen tijde. De kampen worden gehouden in de Verenigde Staten – met inbegrip van verschillende steden in Californië. Aanmelden vroeg als de kampen snel vullen.

Vermogen eerst sport kampen

Vermogen eerste Jeugd sport Camps zijn ontworpen voor kinderen variërend in leeftijd van 8 tot 17 die fysieke handicaps hebben. De week-lange kamp vindt plaats in de zomer op de campus van California State University in Chico. Het kamp biedt apparatuur en instructie voor jongeren die gebruik maken van de rolstoelen om deel te nemen in een verscheidenheid aan sporten. De kamp vergoeding omvat huisvesting, voedsel, toegang tot speciale uitrusting, minimale hulp met het dagelijkse leven en sociale activiteiten.


gerelateerde artikelen