Hoe te winnen spier zonder uit te werken

April 7

Hoe te winnen spier zonder uit te werken

U hoeft niet te worstelen om gewichten heffen, bodybuilding sessies bijwonen of risico van schade door het uitvoeren van moeilijke lichaam weerstand oefeningen om spier te bouwen. Volgens de gewicht-controle Information Network, alle activiteiten vereist het gebruik van de spieren, en hoe meer u verplaatst, hoe meer je spierkracht krijgen. Inspannende activiteiten te bouwen in uw dagelijkse schema dat doel verschillende spiergroepen en overslaan van de sportschool.

Stap 1

Hoe te winnen spier zonder uit te werken

Bouwen van een tuin die dagelijks onderhoud vereisen, en u kunt de meeste van uw grote spiergroepen. Graven, wieden, buigen, draaien en opheffing van alle werken van de spieren en leiden tot spiergroei. Gebruik lange-orige schoppen en assen te breken van vuil en zet het tuin bed.

Stap 2

Je huis grondig voor het onderhouden van een prettige leefomgeving en je spieren werken schoon. Staan in één vlek te duwen en te trekken op het vacuüm. Beklimmen van ladders om te bereiken hoog hoeken en stof plafondventilatoren. De vloer dweilen, pick-up rommel en herschikken van meubilair zodat uw spieren een effectieve workout.

Stap 3

Deelnemen aan openluchtspelen en uitstapjes met uw kinderen om een training te krijgen. Bal spelen in de achtertuin, berijden van fietsen en rolschaatsen. Neem uw kinderen naar activiteiten waarvoor lichaamsbeweging, zoals waterparken en de dierentuin. Langs het strand lopen en buig te halen van schelpen. Als je met uw kinderen in plaats van alleen maar kijken naar hen spelen, wellicht u nooit uit te werken.

Stap 4

Hoe te winnen spier zonder uit te werken

Lopen krachtig op elke kans die gedurende de dag. Uw dagelijkse wandelingen door de buurt of op lokale paden aantrekkelijk maken door met inbegrip van trappen en heuvels in uw wandeling. Lopen krachtig van het einde van de parkeerplaats wanneer u gaat werken of winkelen. Duw een winkelwagentje snel via de store zonder leunend op het.

Stap 5

Hoe te winnen spier zonder uit te werken

Neem supplementen gemaakt van creatine voordat u gaat wandelen of zware werf werk uitvoeren. Creatine is een aminozuur dat van nature voorkomt in het lichaam en komt uit bronnen zoals vis- en vleesgerechten. Volgens de Department of Health and Human Services, heeft creatine bewezen om te verhogen spiermassa wanneer genomen tijdens hoge intensiteit activiteiten.

Waarschuwingen

  • Terwijl creatine niet uit meest atletische competities verbannen is, kan het ernstige bijwerkingen veroorzaken als onjuist en in hoge doses genomen. Volgens de Universiteit van Maryland Medical Center, of UMMC, kan creatine schade toebrengen aan de nieren en onderbreken de natuurlijke vermogen van het lichaam voor de productie van het aminozuur.

Tips

  • Drankje afgeroomde melk in plaats van de soja- of eiwit dranken nadat u hebt gewerkt in de tuin of gespeeld met uw kinderen. Volgens McMaster University tonen studies aan dat mensen die melk drinken nadat oefenen hun spieren verloor meer vet en meer mager spiermassa dan degenen die gelijkwaardige hoeveelheid koolhydraten gebaseerde drankjes en eiwitrijke dranken dronken opgebouwd.

Wat die u nodig hebt

  • Creatine

gerelateerde artikelen