Hoe vaak kan ik de Neti Pot gebruiken?

July 7

Als u last van allergieën, sinus infecties of andere kwesties die uw sinussen en neusholte heeft irriteren, overwegen kunt u met behulp van een Neti Pot. Een goedkope aanpak voor het beheer van uw sinussen, een Neti Pot kan verminderen de verschillende voorwaarden die wakkeren de sinussen en verbeteren van uw kwaliteit van leven.

Functie

Een Neti Pot bevloeit de sinus Holte, het verwijderen van de ophoping van slijm en irriterende stoffen. U plaatst de uitloop van de pot in één neusgat en, terwijl buigen over een kom of wastafel, pour opgewarmd, gezouten water in je neusholte. Het idee is dat het zoute water via uw neusholte loopt, pollen, stof en sporen van de schimmel of andere irriterende stoffen die kunnen worden irriterend uw slijmvliezen, veroorzaken consistente rhinitis of sinus infectie te verwijderen.

Tijdsbestek

Dagelijks gebruik maximaliseert de voordelen van de Neti Pot. Vaker gebruik, zoals eenmaal in de ochtend en één keer 's nachts, misschien wel geschikt als uw conditie bijzonder moeilijk is. Krijgen de aanbeveling van een arts als u overweegt gebruik de pot steeds vaker, hoewel slecht infecties en verkoudheid kunnen verdienen met behulp van de pot tot 4 keer per dag.

Misvattingen

Om de voordelen van het gebruik van nasale irrigatie om duidelijk uw sinussen, hoeft u niet te investeren in een werkelijke pot. Terwijl ze zijn relatief goedkoop--op ongeveer $10 voor een kit met het zout en de pot--kunt u ook een trechter met een dunne tuit en kopje. Het belangrijkste ding om te onthouden is dat als je niet een Neti Pot met leveringen koopt; Zorg ervoor dat u niet-iodized zout.

Functies

Een goede Neti Pot maakt het proces gemakkelijker en efficiënter. Zoekt u een kit die een lange-spoot, kleine pot met een gemakkelijk-aan-hold greep evenals een zoutoplossing omvat. Terwijl u kunt de aankoop van aromatherapie producten, er is geen noodzaak voor deze items en ze kunnen ook irriteren uw sinussen verder.

Potentiële

Het is mogelijk dat u geneigd om de pot alleen gebruiken wanneer je hebt van een verkoudheid of een allergie-aanval Last. Regelmatig gebruik van Neti potten kan echter wel minimaliseren verkoudheid en andere bacteriële infecties. Volgens een studie gepubliceerd in "The Laryngoscoop", een studie van 211 mensen gevonden dat 23 van 30 nasale symptomen waren aanzienlijk verbeterd met behulp van een Neti Pot tweemaal daags.


gerelateerde artikelen