Beschadigt Ginger Root de nieren?

February 12

Beschadigt Ginger Root de nieren?

Gember wortel is een aloude alternatieve geneeskunde die eeuwenlang is gebruikt voor de behandeling van een brede waaier van voorwaarden. Zelfs vandaag de dag is het nuttig in sommige medische toepassingen, zoals het gebruik van gember te bedwingen misselijkheid. Het gebruik van kruiden supplementen kan riskant vanwege de mogelijke interacties met medicijnen en ongewenste bijwerkingen die zich voordoen in het lichaam, maar geen onderzoek suggereert gember uw nieren in gevaar brengt.

Ginger Root gebruikt

Gember kan misselijkheid als gevolg van reisziekte, zwangerschap en chemotherapie behandelingen verlichten. Volgens de Universiteit van Maryland Medical Center helpt het ook behandelen van ontsteking in het lichaam. Hoewel meer onderzoek nodig is, is het ook mogelijk dat gember individuen met hart-en vaatziekten helpen kan door het verlagen van cholesterol en beperking van de bloedstolling. Gember kan ook anti-kanker toepassingen hebben.

Dosering

Als algemene regel, gemberwortel consumptie mag nooit meer dan 4 gram per dag, ongeacht de bron van voedsel. Tot 2.000 mg kan tegelijk met voedsel worden genomen. Behandeling van misselijkheid en braken gerelateerd aan zwangerschap kunt maximaal 250 milligram van gemberwortel genomen vier keer gedurende de dag. Ook kun je een gember sap of thee door inweken van 2-4 gram gember in water.

Bijwerkingen en risico 's

Gember reageert niet goed met bloed Verdunnende medicijnen--personen nemen deze moeten vermijden gebruik van dit kruid. Gember kan bovendien slecht communiceren met verschillende voorschriftmedicijnen op een manier die niet indirect van invloed kunnen zijn op de nieren, waardoor schade in wisselende hoeveelheden. Om dit te vermijden, vragen u uw arts over de mogelijke interacties van bepaalde medicijnen voordat u start met het nemen van hen in combinatie met gember.

Overwegingen

Als u symptomen van nierschade of nier pijn ontwikkelt, is het onwaarschijnlijk dat gember de boosdoener, sinds geen relatie tussen uw nieren is en gember nog is geconstateerd. Nierschade is een ernstige ontwikkeling en moet met voorzichtigheid worden behandeld. Raadpleeg uw arts als u vermoedt dat u pijn of schade in uw nieren hebben ontwikkeld. Verslag van het gebruik van alle medicijnen en supplementen, met inbegrip van gemberwortel, om te helpen uw arts de oorzaak.


gerelateerde artikelen