Waarom ben ik afvallen maar niet lichaamsvet?

July 12

Waarom ben ik afvallen maar niet lichaamsvet?

Bij het zoeken om in betere vorm te krijgen, gebruiken veel mensen gewicht als een maatregel van vooruitgang. Metingen zoals de index van de lichaamsmassa-- of BMI--die uw hoogte en gewicht meten testen, niet een nauwkeurige vooruitgang profiel, volgens Dr. Rexford Ahima, medische professor aan de Universiteit van Pennsylvania. Het meten van uw lichaam vet niveaus is veel nauwkeuriger, maar het kan gebeuren dat, terwijl de schalen lijken te gaan omlaag, je lichaamsvet is niet te laten vallen.

U bent het neerzetten van Water gewicht

Het is mogelijk dat je water gewicht verliest, vandaar de schalen dalen, maar u bent niet vooruitgang zichtbaar in vet verlies. Dit kan gebeuren bij het starten van een gewichtsverlies van het koolhydraatarme dieet. Bij het eten een hogere koolhydraatconsumptie, uw winkels van spieren en lever glycogeen zijn en dit verhoogt de hoeveelheid water gewicht die u dragen. Als u koolhydraten knipt, verlies je glycogeen, wat op zijn beurt betekent dat u drop water en kunt afvallen zeer snel zonder eigenlijk geen vet verliezen.

Je verliest spieren

Zeer caloriearme diëten zijn gevoelig voor het verlies van spier massa. Terwijl je waarschijnlijk niet wilt te laten uitzien als een bodybuilder, is spier nog steeds belangrijk omdat het helpt houden van uw metabolisme te tikken. Wanneer uw calorieën drop zeer lage--meestal onder 1.200 per dag--riskeert u spiermassa, notities gewichtsverlies Auteur Judith J. Wurtman, PhD. bovendien dat spiermassa verloren gaat als dieet kan leiden tot een grotere toename van lichaamsvet na going off uw dieet.

Twee soorten vet

U kan het verlies van vet, maar niet in staat om het te zien. Volgens de Harvard Medical School, er zijn twee soorten vet: viscerale en onderhuids. Het subcutane vet ligt net onder de huid en de dingen die u zien kunt, overwegende dat viscerale vet veel dieper ligt en je organen omgeeft. U kan in de vroege stadia van een gewichtsverlies dieet en hebben verloren wat visceraal vet, maar niet veel onderhuids. Dit is nog steeds gunstig, zoals hogere niveaus van viscerale vet zijn gekoppeld aan een verhoogd risico op hart-en vaatziekten en diabetes.

Instrumenten van de handel

De apparatuur die u gebruikt om te testen uw lichaamsvet kan niet worden waardoor u de volledige afbeelding. Methoden zoals handheld lichaam vet maatregelen zijn notoir onnauwkeurig waren; zelfs methoden zoals het lichaam vet remklauw testen kunnen het nog steeds zijn uitgeschakeld door vrij een beetje, notities voedingsdeskundige Lyle McDonald. Als je net uit op een dieet begint, kan het moeilijk te zien van enige visuele vooruitgang om te beginnen met. Uw beste weddenschap is het gebruik van een scala aan maatregelen, zoals de weging jezelf, vooruitgang fotograferen, opname taille, heup, borst en dij metingen, en krijgt een professionele lichaamsvet test gedaan eenmaal per drie tot zes weken.


gerelateerde artikelen