Wat zijn de behandelingen voor Open pijnlijke plekken uit de veneuze circulatie?

July 16

Wat zijn de behandelingen voor Open pijnlijke plekken uit de veneuze circulatie?

Slechte perifere circulatie van het veneuze systeem kan leiden tot chronische zweren, ook bekend als veneuze stase zweren. Deze zweren eventueel meestal vormen op de onderste ledematen, vergezeld van overmatige zwelling onder de knieën en de droge, rode huid. Veneuze circulatie problemen zijn verantwoordelijk voor maximaal 90 procent van alle been zweren, volgens de Cleveland Clinic. Typen van de behandeling hangt af van de etiologie van de veneuze insufficiëntie, maar sommige algemene behandelingen kunnen worden toegepast.

Dressings

Open zweren moeten overvloedige drainage, meestal van een dunne, heldere vloeistof. Houden van de zweren schoon, droog en overdekte kan een uitdaging zijn. Gezond verstand kan zegevieren als de dressings zijn gedrenkt via dan ze infectie nodigen te vormen onder de wonden. De patiënt of verzorger moet reinigen van de wonden met behulp van de geordende regime, of schoon met een milde zeep, pat droog, en antibacteriële crèmes van toepassing. Dressings toegepast moet schoon, absorberend en poreus om de luchtstroom te voeren en de zweertjes drogen. Gebieden moeten niet strak worden verpakt zoals dit kan de situatie verergeren.

Compressie kousen

Indien besteld door de arts, kunnen compressie kousen zo complex als een medische kwaliteit nylon of zo simplistisch als een elastische-type wrap. Compressie helpt het veneuze systeem in de bloedstroom terug te keren terug naar het hart, in tegenstelling tot bundeling in de extremiteit en congestie veroorzaken. Compressie kousen worden voorgeschreven met een specifieke regime regisseren hoe lang om ze te dragen en hoe lang aan het blootstellen van de zweren in de frisse lucht. Als de benen en zweren zeewieren met elastische wraps, de patiënt of verzorger moet ervoor zorgen dat een schone, droge bandage hieronder is te beschermen de zweren tegen infectie.

Hoogte

Veneuze congestie en insufficiëntie kan vloeistoffen aan pool in de onderste ledematen waar ze worden aangetrokken door de zwaartekracht. Oedeem zal is een gemeenschappelijk teken van slechte circulatie en verhogen de aanleg van zweren vormen op de huid evenals een belemmering vormen voor genezing. Verheffen van de extremiteiten bovenstaande hart niveau zal vergemakkelijken bloed en vloeistof terug naar het hart, waardoor een verse levering van genezing van voedende rijke bloed terug te keren naar de zweren.

Medicijnen

Medicijnen kunnen worden gebruikt bij behandeling voor open pijnlijke plekken voor infectie of voor de behandeling van de onderliggende oorzaak. De afvoer van open zweren moeten dunne, duidelijk en geurloos. Als een geur-, kleur- of viscositeit dit ontwikkelt is kenmerkend voor een infectie. Antibiotica kunnen worden gebruikt voor de behandeling van de infectie in deze zweren maar waarschijnlijk niet zal genezen de zweren zelf. Andere medicatie kunnen worden gebruikt voor de behandeling van de onderliggende oorzaak van de zweren. Bijvoorbeeld, buitensporige vloeistof kan worden verwijderd uit het systeem met diuretica en onderliggende oorzaken, zoals hartfalen kunnen worden behandeld met medicijnen ter verbetering van de hartfunctie.


gerelateerde artikelen