Lichaamsbouw verschil in een gewichtsverlies van 10 pond

November 26

Lichaamsbouw verschil in een gewichtsverlies van 10 pond

Veel mensen beginnen dieet en oefening programma's met de wens van 10 pond of sommige andere hoeveelheid gewicht te verliezen. Tien pond is een aanzienlijke hoeveelheid gewicht te verliezen en zal toestaan u om aanzienlijke wijzigingen in de spiegel te zien. De perceptie van uw eigen lichaamsbouw zijn moeilijk te kwantificeren; echter zal een numerieke analyse van wat een 10 pond verandering betekent helpen u zien dat uw werk heeft vruchten afgeworpen.

Lichaam-brutogewicht wijzigen

Verlies van het gewicht door dieet en lichaamsbeweging zal voornamelijk oorzaak vet verlies en een kleine hoeveelheid van de spier verlies. U kunt uw procentuele verandering in lichaamsgewicht bruto berekenen door verdelen het gewicht die u verloren door uw vorige gewicht. Bijvoorbeeld, zou een man van de 195-pond gewicht van 185 pond na het verliezen van 10 pond het percentage berekenen door te delen 10 door 195 vind je een verschil van 5 procent. 166-pond vrouw 10 pond verliest zou het vinden van een verschil van 6 procent. De Centers for Disease Control and Prevention staten die verandert van zo laag als 5 procent worden geassocieerd met positieve gezondheids- en fysieke veranderingen, waaronder een vermindering in buikvet.

Vet verandering berekeningen

Als u had uw lichaamsvet berekend vóór het gewichtsverlies, kunt u uw lichaam vet verandering berekenen. Bijvoorbeeld, hadden een 195-pond man met 30 procent lichaamsvet eerder 58.5 ponden van vet. Een 10 pond vet verlies betekent de 195-pond man nu 185 pond met 48.5 ponden van vet. Uw totale verandering in vet gewicht bepalen door te delen uw verandering in vet gewicht door uw vorige hoeveelheid vet--in dit geval 10 pond gedeeld door 58,5, of een verandering van de 17 procent in vet. Evenzo zou een 166-pond vrouw met 30 procent lichaamsvet 20 procent minder vet hebben na het verliezen van 10 pond. Een wijziging van de 17 tot 20 procent in de totale lichaamsvet resulteert in inches verliezen over uw hele lichaam.

Wat gebeurt er

Afvallen met een dieet en lichaamsbeweging programma zal ertoe leiden dat u meer energie dan je in je lichaam zetten. Vet is de energie opgeslagen in je lichaam en de vetreserves moeten worden gebruikt ter dekking van het verschil tussen input en output. Omdat 1 pond vet gelijk aan 3500 calorieën van opgeslagen energie is, moet u verminderen uw calorie-inname en het verhogen van uw activiteitenniveaus vormen een calorie-tekort van 500 tot 1000 calorieën per dag om een verstandige 1 tot 2 pond per week te verliezen. Als u de calorie-tekort, worden de vetzuren in je vetcellen vrijgegeven voor gebruik van energie. Je verliezen vetcellen niet. In plaats daarvan, als je vetcellen vetzuren verliezen, ze verschrompelen en worden kleiner in grootte.

Een redelijk tarief van gewichtsverlies

Gewichtsverlies kan niet worden gericht op elk specifiek gebied van het lichaam. Uw lichaamsvet krimpt in grootte over uw hele lichaam, met genetica spelen een belangrijke rol bij het bepalen welke gebieden de meeste wijzigen. De American Council on Exercise beveelt aan dat niet meer dan 1 tot 2 pond. van gewichtsverlies optreden in een bepaalde week. Een gewichtsverlies van 10 pond moet vijf tot 10 weken duren. Terwijl fad diëten tout snel gewichtsverlies, meeste van dat verlies is water, die als resultaat wanneer u begint met het eten van een normale hoeveelheid calorieën weer. Daarnaast probeert om gewicht te verliezen ook snel resultaten in een verlies van mager spierweefsel, waardoor het lagere gewicht moeilijker te handhaven. In plaats daarvan volgen een regelmatige routine van 30 tot 60 minuten per dag van matige tot krachtige fysieke activiteiten naar Toon en de opbouw van spieren, die je lichaamsbouw hervormt.


gerelateerde artikelen