Meren in de buurt van de Amerikaanse staat South Carolina, en Clemson

March 7

Meren in de buurt van de Amerikaanse staat South Carolina, en Clemson

Een college stad aan de oever van een meer aanzienlijk-en kleinbedrijf, Clemson ligt in het hart van Zuid-Carolina de upstate regio. Het is een korte rit van stad naar de Appalachian uitlopers en bergen, rivieren en meren en veel outdoor activiteit. De meren hier worden gevoed door water tumbling af van de helling van de Blue Ridge vele beken, kreken en watervallen, dan stroomt door de reeks van hydro-elektrische dammen die de meren naast elkaar.

Hartwell Lake

Hartwell Lake is enorm, van de Georgia uitspreiden / South Carolina grens met een vinger bereiken helemaal tot Clemson. Clemson University heeft eigenschap en faciliteiten direct aan de oever van het meer en u hoeft niet te worden een student, alumni of medewerker van de universiteit om ervan te genieten. Als gast van de Clemson Conference Center en Inn (clemson.edu) op het meer zijn toegestaan gebruik van alle Clemson University recreatieve faciliteiten, waaronder een groot strand. Het conferentiecentrum heeft een eigen tennisbanen, een zwembad, fitnessruimte en en een 18-holes golfbaan. Naast de deur, men kan wandelen in de natuur paden bij de South Carolina Botanical Garden.

Lake Keowee

Lake Keowee is net als alle de grote meren in de omgeving, een door de mens veroorzaakte reservoir gebouwd voor de productie van hydro-elektrische energie, met recreatie wordt een groot bijkomend voordeel. De oevers van Lake Keowee--dat is direct boven Hartwell Lake--zijn meestal bekleed met vakantiehuizen. Het water wordt vaak overvolle tijdens de warmere maanden met pleziervaart, hengelaars, water skiërs en jet skiërs. Een aantal campings bevinden zich op het meer, maar outdoor enthousiastelingen op zoek om te ontsnappen aan de drukte zult willen controleren van uit Keowee-Toxaway State Park (southcarolinaparks.com), die, samen met meer toegang voor roeiers, zwemmers en vissers, mijlen heeft van wandelpaden, waarvan sommige prachtig uitzicht van de Blue Ridge Mountains en de uitlopers bieden.

Lake Jocassee

Veel minder druk en ontwikkeld dan Lake Keowee, wordt Lake Jocassee omgeven door beschermde bosland en bergen. Het water is zo helder op dit diepe reservoir dat het één van de bestemmingen van de premier duiken in het zuidoosten is geworden. U waarschijnlijk niet vinden veel zoetwater, binnenvaart meren met hun eigen duikshop, maar Lake Jocassee heeft een in nabijgelegen Salem, de Jocassee duikshop (jocasseediveshop.com). Devils vork State Park is de enige openbare boot starten op het meer. Zorg ervoor dat Bekijk de watervallen die duik in Lake Jocassee van vele verborgen baaien, vooral Laurel vork Falls op het extreme noordoostelijke gedeelte van het meer.

Table Rock State Park

Ten oosten van Lake Jocassee langs de Cherokee uitlopers Scenic Byway vindt u tabel Rock State Park, waarin twee kleine meren--Lake Oolenoy en Lake Pinnacle--voor recreatief gebruik. Deze populaire bestemming zal een beroep op anglers en roeiers. Vissen is toegestaan op zowel de meren en de kano's en kajaks zijn beschikbaar op Lake Pinnacle, die de closer van de twee meren naar de berg die het park zijn naam dankt. Een systeem van uitgebreide parcours in het park is ook waard, vooral naar de top van de berg zien de meren die u net wellicht zwom of roeide op te nemen in het prachtige uitzicht van de Blue Ridge.


gerelateerde artikelen