Wat Is de juiste manier te zitten terwijl het berijden van een fiets?

March 1

Wat Is de juiste manier te zitten terwijl het berijden van een fiets?

Juiste positionering op een fiets kunt elimineren bijna alle van de pijn geassocieerd met paardrijden. Terwijl langere ritten altijd een tol te over uw spieren nemen zal, mag met een fiets niet een pijnlijke activiteit. Analyseren van de manier waarop die je op de fiets zitten en het corrigeren van een verkeerde positie zal verbeteren uw comfort en verhogen uw efficiency en power. Een fiets goed gemonteerd door een geaccrediteerde fiets montage professionele zal u ook helpen.

Sizing Up

Een juiste afmeting fietstocht. Als het frame van uw fiets te klein of te groot is voor uw verhoudingen is, zal niet u zitten kundig voor zitten goed. Fiets frames worden gemeten op basis van de hoogte van uw schaambeen, die sterk lijkt op uw binnenbeenlengte. Om deze meting, gebruik maken een meetlint te vinden van de afstand van de benige uitsteeksel tussen je benen, net achter je genitaliën, aan de basis van je hiel langs de binnenkant van je been. Zodra u uw schaambeen hoogte hebt, kunt u deze koppelen aan een fabrikant maattabel om te vinden de framegrootte die overeenkomt met de beste met uw meting. Als uw meting tussen twee maten valt, is het het beste op maat naar beneden, dus u kunt het verschil maken door aanpassing van de zithoogte en Steel.

Terug In het zadel

Instellen van uw zithoogte goed zal waarschijnlijk corrigeren allermeest naar de problemen van uw positie. Om te zoeken naar de ideale zithoogte, wilt u de fiets tegen een muur te leunen en mount het op zijn plaats. Vervolgens aangepast, de hoogte met behulp van de quick release of een inbussleutel totdat de zetel hoog is genoeg, zodat wanneer u op de fiets, je knie net iets gebogen is wanneer uw pedaal in de laagste positie tijdens uw trappen beroerte. Maar u wilt niet te hebben aan spanning te bereiken van de pedalen, zal teveel op de knieën buigen veel moeilijker zijn op uw gewrichten en zorg uw inspanning veel minder efficiënt.

Lean in het

Zoals u mager vooruit om te voldoen aan het stuur met je handen, zal je lichaam vormen een soort driehoek vorm, met je hoofd op de top. Dit standpunt distribueert gewicht tussen je botten zitten in je bekken en je handen, waardoor je rug om de trillingen en jarring van paardrijden zonder spanning te absorberen. Houd je ellebogen licht gebogen zodat je armen kunnen de hobbels van uw rit absorberen, en hou je nek en schouders ontspannen. Als u problemen bij het bereiken van het stuur of alle posities in uw druppelsgewijze bars ondervindt, kunt u een kortere of hoger stam ze dichter bij de fiets te brengen.

Gepositioneerd voor overwinning

Juiste zitpositie is cruciaal op een weg of racefiets voor de overgang naar verschillende posities op de druppelsgewijze bars. Als uw fiets passen wordt gekozen en uw zitpositie correct is, moet u zitten kundig voor kantelen lichtjes op het bekken te nemen van een meer agressieve houding van de fietser, wanneer u uw handen naar het onderste gedeelte van uw druppelsgewijze bars. Dit maakt uw lichaamsvorm veel meer aërodynamische, die een groot verschil bij hoge snelheden maken kan. Het verloren gegane standpunt is ook een van de meest stabiele op de fiets, waardoor u ongeëvenaarde controle voor die eindsprint naar de finish. Houd het aanpassen van uw bar hoogte en zetel kantelen totdat je alle posities op uw druppelsgewijze bars zonder ongemak of stam bereiken kan.


gerelateerde artikelen