Hoe kan u helpen een Earache

March 6

Hoe kan u helpen een Earache

Een earache kan worden veroorzaakt door vele factoren. Het kan worden kloppend, scherpe pijn of een doffe pijn aan de zijkant van je hoofd. Oorpijn kunnen optreden in een of beide oren en kunnen worden veroorzaakt door een infectie, een vreemd voorwerp of insect dat wordt ingesloten in het oor, wax opbouw, grote hoogte, een verandering in de luchtdruk of een cyste. Ongeacht de oorzaak, oorpijn zijn pijnlijk en moeten worden behandeld om te voorkomen dat het verlies van het gehoor van de lange termijn.

Hoe kan u helpen een Earache

Stap 1

Bezoek aan de arts, zegt de Mayo Clinic, en hebben hem een grondige examen van uw oren doen. Hij zal zitten kundig voor oorzaak van het probleem en het beslissen over behandeling. Waarschijnlijk zal hij je oor onderzoeken met een instrument met de naam van een Otoscoop, die een lichte gekoppeld heeft zodat hij het trommelvlies en de binnenste delen van de gehoorgang kunt bekijken. Afhankelijk van de ernst van het probleem, kan hij u verwijzen naar een specialist.

Stap 2

Neem antibiotica als de arts een infectie wordt aangetroffen en ze schrijft. Zorg ervoor dat de volledige cursus van antibiotica voorgeschreven.

Stap 3

Use a decongestant, suggests Family Doctor.org, if the earache is related to a sinus infection. Deze kunnen beschikbaar zijn over de toonbank in apotheken en supermarkten en duidelijk het hoofd en de druk op je innerlijke oor verminderen. Decongestiva zijn verkrijgbaar in vloeibare of capsule vorm en zijn orale medicatie. Overleg met uw arts over de grootte van de dosis die nodig is voor uw conditie. Bijwerkingen van decongestiva kunt opnemen, verhoogde bloeddruk en hartslag, alsmede slapeloosheid, nervositeit en angst. Als u om het even welk van deze symptomen zich voordoet, sluit de decongestivum nemen en contact opnemen met uw arts.

Stap 4

Probeer oordruppels, verkrijgbaar bij apotheken, voor actuele verlichting van oorpijn. Afhankelijk van de ernst van het probleem, kunt u om te vragen de dokter voor een recept om te zorgen voor het probleem.

Stap 5

Warme kompressen of een verwarming pad ingesteld op laag aan de zijkant van je hoofd met de zere oor toepassen. Warmte vaak kalmeert een earache en verbetert de effectiviteit van eardrops. Niet gaan slapen met een verwarming pad op, tenzij het is ingesteld op laag en heeft een automatische uitschakeling.

Waarschuwingen

  • Als er bloeden uit het oor of u een hoge koorts of geen kwijting ervaart, neem dan contact op met uw arts.
  • De informatie die hier wordt aangeboden is voor educatieve doeleinden en is niet bedoeld ter vervanging van medisch advies.

Tips

  • Probeer met behulp van een pijnstiller beschikbaar over de toonbank zoals Advil of Tylenol voor tijdelijke verlichting van earache.

Wat die u nodig hebt

  • Antibiotica als voorgeschreven
  • Decongestivum
  • Verwarming pad

gerelateerde artikelen