Zwemmen gaten in Humboldt County, Californië

December 10

Als zwemmen in klinkt een natuurlijke zwembad onder een bladerdak van eeuwenoude bomen aantrekkelijk, hoofd naar de revitaliserende zwemmen gaten van Humboldt County in Noord-Californië. Het gebied staat bekend om de giant redwood bomen, sommige van de oudste en grootste levende wezens op aarde, maar het is ook van land van schilderachtige rivieren. Op een warme zomerdag, zal een koele duik in een rivier zwemmen gat laden uw lichaam en geest.

Eel River

In zuidelijke Humboldt County, zijn een aantal toegankelijke zwemmen gaten te vinden langs de Eel River in en rond het Humboldt Redwoods State Park. Deze bekende plekken hebben kleurrijke namen zoals Leatherwood, Women's Federation Grove, Garden Club van Amerika Grove en Dyerville Bar. De gaten zwemmen op het terrein van het park zijn populair bij gezinnen omdat ze zijn gemakkelijk toegankelijk met de auto en toiletten en picknicktafels in de buurt hebben. Vindt u dat andere meer afgelegen natuurlijke zwembaden verder naar het noorden langs de rivier van de paling.

County parken

Sommige van de meest populaire zwemmen gaten in Humboldt County staan county parken. Van Duzen County Park beschikt over de toepasselijk genaamde zwemmer's Delight, die druk kan krijgen door mid-dag in het weekend van de zomer. Andere gezinsvriendelijke county park zwemmen gaten bevatten grote lagune en de monding van de Little River op Moonstone. Strand. Een kleine dag gebruik vergoeding is nodig voor een bezoek aan Humboldt County parken.

Mad River

De Mad-rivier loopt in de buurt van de grote steden Eureka en Arcata, de locatie van de Humboldt State University. Zwemmen gaten bevinden zich langs de broederij Road, bereikbaar vanaf de snelweg 299. Sommige van de gaten zwemmen langs dit stuk van de rivier zijn officieus kleding optioneel zwemmen plekken populair bij studenten. Dus wees niet verbaasd als je toevallig op collega zwemmers au naturale in het water gaan.

Noorden en oosten

Als u op zoek bent om weg van de drukte, gooien op je hiking-schoenen en loop naar de meer afgelegen plekken, stelt auteur/avonturier Pancho pop in zijn boek "Dagtochten met een plons." Pop suggereert naar het noorden naar het Redwood National Park, in de buurt van de stad van Orick. Diep in het hart van de redwoods is Tom McDonald Creek, waarin wiskundig-naam zwemmen gaten zoals logaritme, Cube Root en simpele deling. Een motherload van zwemmen gaten kan worden gevonden in het oostelijke deel van het graafschap in de zes rivieren National Forest langs kreken voeden de Trinity River. Tish Tang en Aiken's Creek zijn familie-vriendelijke plekken, en meer afgelegen zwembaden dieper in het bos omvatten hart-pompen sprongen van richels.

Veiligheid eerste

De meest afgelegen zwemmen gaten zijn streng bewaakt geheimen, dus je moeten zult leren kennen van een lokale te vinden die zwembaden. Juni t/m oktober is de eerste keer om te zwemmen in Noord-Californië. Er zijn geen leven bewakers op plicht, en de stromingen van de rivier kunnen worden verrassend sterk, dus wees voorzichtig en altijd op kinderen in de gaten houden. Altijd zwemmen met een maatje en controleren van de diepte van het zwembad voordat springen of duiken.


gerelateerde artikelen