De Top dingen om te doen in Scottsbluff, NE

July 13

De Top dingen om te doen in Scottsbluff, NE

Scottsbluff, Nebraska, biedt een mix van moderne stadsleven, ruige landschap en een glimp in de pionier afgelopen. Nebraska de westelijke panhandle regio ligt, het in de stad van een cowboy en een buiten lover's paradise. Vogelaars en jagers, geschiedenis buffs en die gewoon op zoek om weg van alles vinden wat ze zoekt in deze westerse Nebraska stad.

De Scotts Bluff Nationaal Monument

Het rijksmonument van Scotts Bluff is 800 voet boven de stad van Scottsbluff staat en een mijlpaal voor de Indianen en de pioniers die de Oregon, Californië en Mormon routes reisde. Het nationaal monument omvat meer dan 3.000 hectare, en er zijn vele activiteiten ter plaatse. Bezoekers kunnen rijden naar de bluf van top of 1.6 mijl wandeling naar de top. Een on-site museum geeft de pionier geschiedenis van de rots, en nabijgelegen bezoekers kunnen zien overdekte wagons en delen van de oorspronkelijke Oregon Trail.

West Segway Tours

Segway West Tours (segwaywesttours.com) biedt twee en drie uur durende reizen sightseeing op een Segway persoonlijke transportvliegtuig machine. Segway West neemt haar bezoekers op een verscheidenheid van tours die de Scotts Bluff Monument, onder andere sites, en rondleidingen door middel van een aantal mooie parken in het gebied kunt opnemen. Het kan ook aangepaste rondleidingen bieden voor mensen op zoek naar specifieke haltes langs de weg. Tours nemen plaats gedurende het hele jaar, mooi weer, op de avonden en weekenden.

Vliegende Bee Ranch

De Flying Bee Ranch (flyingbee-ranch.com) is een bed and breakfast, maar ook een outfitter dat geeft haar bezoekers de kans om activiteiten te doen zoals trail rijden en wandelen, kamperen en wildlife bekijken. De ranch organiseert paard parcours rijdt rond en door de nabijgelegen heuvels van de Wildcat en wagen rijdt via het korte gras prairie rond het Scottsbluff-gebied. Bezoekers kunnen hopen te bekijken van grote hoorn schapen, inheemse vogels en herten, onder andere wilde dieren. De Ranch, oftewel ligt 20 mijl ten zuiden van Scottsbluff, biedt ook werken ranch tours waar bezoekers kunnen leren hoe de ranchers verhogen van vee en hun bedrijf werken.

Western Trails Scenic Byway

De Western Trails Scenic Byway rolt recht over Scottsbluff. Enkele van de beste bezienswaardigheden van westerse Nebraska zijn langs deze strook van snelwegen 26 en 92. Het loont een omweg naar station van dit traject op weg in of buiten de stad. In Ogallala, een andere oude cowboy stad, passeert de byway Ash Hollow State Historical Park, waar prehistorische dier blijft en wagon wheel sleur van Pioniers zijn op de weergave. Chimney Rock is op de byway, en een andere legendarische pionier landmark.


gerelateerde artikelen