De beste cardiovasculaire oefening voor mannen

June 2

De beste cardiovasculaire oefening voor mannen

De sleutel tot een goede cardiovasculaire training is het verhogen van de hartslag boven normaal tot een punt waar je lichaam begint te verbranden van calorieën. Volgens vele bronnen van de fitness is de beste cardiovasculaire oefening voor mannen intervaltraining, dat zowel effectief en efficiënt, drie keer zoveel vetverbranding als iemand met twee keer zo ver.

Interval-Training

Intervaltraining moet worden vertrouwd voor veel jongens, zoals het is vergelijkbaar met veel van de sporten die ze hebben gespeeld. In plaats van met een constante snelheid voor een lange afstand, interval-training richt zich op het heen en weer schakelen tussen hoge intensiteit werk, zoals sprinten en een herstel van de lage-intensiteit, zoals wandelen. Dit bootst veel van de sporten die u zou kunnen hebben gespeeld, zoals basketbal of voetbal, waar er korte uitbarstingen van activiteit gevolgd door wandelen of permanent.

Voordelen

Er zijn een aantal voordelen aan intervaltraining; een is dat het kost minder tijd dan typische cardiotraining. Als je gewend bent om een uur of meer op de loopband elke dag, kunt u dezelfde resultaten, zo niet meer, in slechts 45 minuten per week. U kunt ook gebruik maken van interval training een aantal verschillende manieren: op de fiets, in een zwembad, aan de buitenkant van een elliptische trainer of lopend.

Waarom intervaltraining werkt

Intervaltraining werkt energiesystemen in het lichaam die gewend zijn niet wordt gebruikt. Aangezien uw spieren reeds vermoeid wanneer je van rust om te sprinten, meer zuurstof en hoofd van de cellen van het bloed naar de spieren, het branden van vet en calorieën in het proces. Vervolgens, wanneer u bent herstellende tussen intervallen en opnieuw nadat u klaar bent, je lichaam blijft branden vet voor energie.

Monster training

Er zijn twee fundamentele interval trainingen: standaard en een die lijkt op een piramide. In beide, warm gedurende drie tot vijf minuten om uw bloed pompen. In de standaard training, rouleren tussen één minuut met een geringe intensiteit, zoals joggen of fietsen langzaam, en één minuut van hoge intensiteit, zes tot acht keer herhalen. In de piramide, de herstel tussen elk blijft een minuut, maar de periode wijzigingen van de hoge intensiteit van 30 seconden tot en met 45 tot 60 90 en dan terug naar beneden, 60 tot en met 45 tot en met 30. Zowel de standaard als de piramide training moeten sluiten met een drie - tot vijf minuten durende Cooling-down.


gerelateerde artikelen