Kan ik pindakaas eten op het Atkins dieet?

October 11

Kan ik pindakaas eten op het Atkins dieet?

Het Atkinsdieet is gebaseerd op een plan van de dieetmaaltijd bestaande uit lage koolhydraten en een hoog verbruik van goede vetten en eiwitten. Pindakaas is een gezonde bron van goede vetten en kunnen worden verbruikt tijdens de fasen twee, drie en vier van het Atkinsdieet. In de inductie, of de eerste fase, van het Atkins-dieet, is het raadzaam dat u niet noten of andere koolhydraten zoals suikerhoudende gebakken goederen, granen, brood, groenten, pasta's of alcohol consumeren.

Functie

Volgens de Universiteit van Maryland Medical Center is het Atkinsdieet laag in koolhydraten te verminderen de hoeveelheid insuline die je lichaam releases. Wanneer je suiker en koolhydraten consumeren, stijgen bijzonder eenvoudige koolhydraten uw lichaam releases insuline en je bloedsuikerspiegel. Wanneer uw insulineniveaus hoog zijn, is uw lichaam meer kans om op te slaan vet in plaats van branden als energie. Eten van koolhydraten verhoogt insulineniveaus, en beperken kan uw lichaam te gebruiken van vet als energie in plaats van op te slaan. Je wordt aangemoedigd om te consumeren goede vetten zoals olijfolie, wanneer u laag koolhydraten inname handhaven zodat uw lichaam niet ondervoed voelt.

Betekenis

Pindakaas is gemaakt van pinda's, die een goede bron van vet en eiwit. Volgens nutriënt feiten online bevat 2 eetlepels pindakaas 15 gram totaal vet, met slechts 3 gram die verzadigd en geen transvet. Pindakaas bevat ook 8 gram koolhydraten en eiwitten. In fase 1 van het Atkinsdieet bent u beperkt tot 20 gram koolhydraten per dag, die afkomstig zijn uit eieren, groene salades en zetmeelarme groenten zoals broccoli zijn aanbevolen. Deze fase duurt ten minste twee weken.

Uitkering

In de tweede fase van het Atkinsdieet bent u kunnen toevoegen meer voedselrijke koolhydraten terug in uw dieet. Volgens «««Atkins.com, is het raadzaam dat de extra koolhydraten afkomstig zijn van fruit, bessen, kaas, zaden en noten. U kunt beginnen met het werk van pindakaas terug in uw dieet in deze fase.

Deskundige inzicht

Volgens de website van Atkins ontworpen Dr. Robert C. Atkins fase drie als een Pre handhavingsfase aan te houden van het gewicht dat je hebt verloren af en blijven toevoegen aan goede koolhydraten. In fase drie kun je pindakaas eten als een bron voor uw koolhydraten en goede vetten. In fase vier, is de pindakaas nog steeds toegestaan, zolang u uw gewicht handhaven. Dr. Atkins laat uw koolhydraten consumptie tot u in de laatste fase, omdat het onderhoud van uw gewicht is uniek voor de hoeveelheid koolhydraten uw specifieke lichaamstype aankan. MedlinePlus meldt dat Frank B. Hu, M.D., Ph.D., professor aan de Harvard School of Public Health verklaart, "Low-carb diëten krijgen hun vetten meestal van plantaardige oliën, noten en pindakaas."

Waarschuwing

Raadpleeg uw gezondheidszorg beoefenaar voordat u de hoeveelheid koolhydraten beperken je je lichaam voeden. Koolhydraten zijn een bron van energie, dus het is belangrijk dat je een voldoende hoeveelheid goede vetten en eiwitten consumeren wanneer u op een low-carb dieet zoals Atkins. Als u consumeren pindakaas in de tweede, zich derde en vierde fase van het Atkins-dieet, bewust zijn van het bedrag dat u verbruikt, omdat de dienende grootte klein is en wordt u geadviseerd te blijven binnen de grenzen van uw koolhydraten.


gerelateerde artikelen