Hoe u kunt besturen van emoties in Pre-tiener meisjes

March 15

Hoe u kunt besturen van emoties in Pre-tiener meisjes

Uw preteen dochter is een razende puinhoop van hormonen, waardoor dat ze misschien wel overdreven gevoelig, dramatische en humeurig. Hoewel het voelen kan alsof deze persoonlijkheidskenmerken minder-dan-wenselijk zal een leven lang meegaan, kunt u erop vertrouwen dat dit is alleen van haar lichaam manier van omgaan met de puberteit en de rush van oestrogeen en andere hormonen veranderen haar van een meisje in een vrouw, volgens KidsHealth. Haar emotionele toestand op dit moment kwetsbaar kan zijn, maar u kunt haar controle helpen haar emoties in plaats van hen om de beste van haar in de preteen jaren toe.

Stap 1

Help uw dochter geworden zelfbewust. Volgens TeensHealth is ze nu op een leeftijd waar ze is in staat om te herkennen en identificeren van haar emoties. Ze weet het verschil tussen wordt boos en verdrietig, gelukkig en boos en alles daartussenin. U kunt haar leren om controle van haar emoties met behulp van haar zelfbewustzijn te identificeren welke emoties die ze voelt en hoe te behandelen die specifieke emotie. Door het nemen van een paar minuten met haar zelfbewustzijn te wijzen erop dat haar huidige emotie is woede, ze kan graaf tot 100 of doen wat het is die helpt haar haar emoties te kalmeren.

Stap 2

Aan uw dochter uitleggen dat andere meisjes haar leeftijd hetzelfde doormaken. Volgens de gezondheid van de meisjes, een informatieportaal voor tiener en preteen meisjes die zijn gemaakt door de Verenigde Staten Department of Health and Human Services, moet uw dochter weet dat ze niet alleen in zo'n overweldigende emotionele gevoelens. Het verlicht een beetje voor de emotionele stress in uw dochter het leven om te weten dat de meisjes op school die ze denkt dat het allemaal samen zijn worstelen met de dezelfde emoties.

Stap 3

Erop wijzen dat de dingen die ze ziet als tragisch waarschijnlijk niet zelfs merkbaar aan iemand anders zijn. Volgens het United States Department of Education is uw preteen dochter naar voren gebogen aan het overdrijven van haar emoties uit zelfbewustzijn. Jouw taak is om erop te wijzen haar overdrijvingen om haar controle haar emoties. Als zij weigert om naar haar dans school omdat ze een puistje op haar voorhoofd heeft, kan zij u vertellen dat het is zo groot dat iedereen zal worden staren naar het hele nacht en zij vernederd zullen. Haar verzekeren dat iedereen zal zo druk dansen, zorgen te maken over hun vrienden en verplettert en hun eigen puistjes, zelfs merken hare. Haar niet vergeten dat andere mensen net zo verlegen als ze is kan helpen haar haar emotionele verdeling behandelen.


gerelateerde artikelen