Magnesium en jus d'orange

February 22

Magnesium en jus d'orange

Sinaasappelen komen in veel variëteiten zoals Valencia, Pera, Hamlin en ananas. Binnen hun specifieke groepen zijn er ook varianten van de grootte. Deze verschillen maken het moeilijk te zeggen precies hoeveel van een voedingsstof die een oranje zonder dat individuele heeft vruchten door middel van een wetenschappelijke analyse. De U.S. Department of Agriculture biedt een eenvoudigere oplossing door middel van een algemene voedingswaarde feiten-etiket voor 1 kop rauwe sinaasappelsap.

Magnesium in sinaasappelsap

Eénkop rauwe sinaasappelsap bevat 27.28 mg magnesium. Die inhoud komt overeen met 7 procent van uw aanbevolen dagelijkse inname voor het mineraal bent u op een 2000 calorieën dieet.

Aanbevolen dagelijkse inname

De Food and Nutrition Raad van het Instituut voor geneeskunde raadt aan dat tot 6 maanden van leeftijd, baby's krijgen 30 mg magnesium per dag. Een 1-jarige vereist 80 mg van de nutriënt en 4-jarigen vereisen 130 mg. Op 9 jarige leeftijd, moeten kinderen verbruiken 240 mg van het mineraal. Een 14-jarige meisje gedijt op 360 mg magnesium en een jongen dezelfde leeftijd vereist 410 mg. Een 19-jarige vrouw moet 310 mg, terwijl een man 400 mg krijgen moet. starten op 31-jarige leeftijd, mannen moeten 420 mg magnesium per dag en vrouwen moeten 320 mg.

Aanvulling van jus d'orange

Een kopje sinaasappelsap is veel milligram weg van voldoen aan de adequate inname van een volwassene voor magnesium. Jus d'orange gallons dagelijks drinken is niet het gezondste alternatief voor het verhogen van uw aanbod van magnesium. De drank ontbreekt aan mineralen en vitaminen die andere voedsel voorziet, en van de oranje zuurgraad is waarschijnlijk boor een gat in je maag. De beste optie is om het plan een gevarieerde menukaart waarin verschillende bronnen van magnesium gedurende de dag. Bananen, zijn zuivelproducten, amandelen, bruine rijst, spinazie en pinda's enkele van de voedingsmiddelen die de voedingsstoffen leveren.

Magnesium van belang

Magnesium vergemakkelijkt de functie van de organen en enzymen. Samen met calcium bouwt het mineraal ook sterke botten en tanden. De voedingsstoffen speelt een rol in het metabolisme, helpt uw lichaam om het voedsel chemisch omzetten in energie. Trouwens, je magnesium te handhaven andere mineralen, zoals koper, kalium en zink binnen normale waarden afhankelijk.


gerelateerde artikelen