Avocado gezichtscrème

October 21

Avocado gezichtscrème

Van pittige guacamole op een coole California roll of een smakelijke sandwich is de avocado een cruciale speler in vele heerlijke gerechten. Maar de rijke vrucht is niet enige gehemelte ogend wandapparaat--heeft ook voordelen voor de gezondheid die op de huid uitbreiden. Voedingsstoffen van de avocado's bevatten vitaminen A en C, kalium en ijzer. Dit, samen met de hoge niveaus van vetzuren en natuurlijke Verwekende, kunnen hydrateren en verbeteren van de teint te helpen houden de huid op zoek jonge, stralende en zachte. Dus, naast die chips en guac, verwen uzelf met avocado crèmes voor je gezicht.

Hidratatie

Avocado is gebleken te zijn een effectieve vochtinbrengende crème, vooral voor degenen met een gevoelige huid. Moisturizers met natuurlijke organische ingrediënten als avocado olie zijn minder waarschijnlijk grote schade aanrichten op huid die gevoelig is voor roodheid en irritatie veroorzaakt door de chemische stoffen in bepaalde producten voor Gelaatsverzorging. Bijvoorbeeld combineert Avocado Dreamin natuurlijke gezichtscrème, die kan worden gebruikt als een overnachting crème of als een dagelijkse moisturizer, de voorgestelde antioxidant en anti-aging voordelen van avocado olie uit gecertificeerde biologische avocado's met andere ingrediënten zoals zonnebloemolie, shea boter en aloë. Hiermee maakt u een rijke, voedende product dat bijna heerlijke klinkt. Nog beter, Avocado Dreamin ' beweert te schuwen het gebruik van eventuele parabenen, ftalaten, siliconen en aardolieproducten.

Voedende en hydraterende

Naast zijn hydraterende eigenschappen, kan avocado helpen voeden en hydrateren van de huid. Voor een DIY oplossing om de huid zacht en soepel, kun je een vitamine - en mineraalrijke gezichtsmasker door samen de helft een avocado stampen en 1 tot 2 theelepels water. Dit recept huidverzorging kan worden gewijzigd voor de droge huid door één theelepel honing toe te voegen, of voor de vette huid door één theelepeltje van citroensap toe te voegen. Daarnaast leveren producten zoals dode zee wonderen Rich Avocado gezichtscrème de voedzame voordelen van avocado olie. Deze bijzondere crème wordt tevens versterkt met vitamine E en dode zee mineralen. De combinatie van natuurlijke ingrediënten kunt u handhaven van een gezonder, levendigere teint.

Anti-veroudert

Gezien hun verjongende antioxiderende eigenschappen, zijn avocado's opgenomen als ingrediënten in sommige anti-veroudert crèmes, met name die voor het delicate gebied rond het oog. Voor de behandeling van vervelende wallen onder de ogen, is een snelle zelfgemaakte oplossing om kwart-inch avocado segmenten onder elk oog voor ongeveer 20 minuten. U kunt ook gaan voor een product als Kiehl's romige Eye behandeling met Avocado, een geconcentreerde crème die speelt in op de voordelen van de vrucht. De crème beweert te helpen verjongen van de huid en zorgen voor de nodige hydratatie om te houden van fijne lijntjes en Hanenpoten bij baai.

Scrubben

Naast zijn hydraterende, voedende en anti-veroudert toepassingen, kan avocado ook worden gebruikt als een zachte en natuurlijke exfoliator--dat is met name effectief is voor gevoelige of droge huid. Voor een DIY optie, klikt u met de Meng één avocado, een wit ei, 2 eetlepels havermout en 1 theelepel citroensap. Vegen dit op je gezicht en laat gedurende 15 minuten voor het spoelen met warm water. Of kijk op een exfoliërende producten zoals Juara van Avocado banaan masker.


gerelateerde artikelen