Het Abs dieet: Zes weken Plan om je buik plat & houden u Lean for Life

October 20

Het Abs dieet: Zes weken Plan om je buik plat & houden u Lean for Life

Veel sporters en gym gangers gaan via de moties, soms kopen de nieuwste fitness-gimmickry en soms probeert de nieuwste fad dieet in de hoop een stevige midsection bereiken. Het Abs dieet is een dergelijk dieet, maar in tegenstelling tot vele diëten, Abs geluid voedingsprincipes die samenvallen met strikte uitoefening beginselen benadrukt.

De mechanica

De Abs-filosofie adviseert een goed afgeronde aanpak tot de verwezenlijking van een gebeeldhouwde buik met cardio-training, abs-specifieke oefeningen, bijkomende resistentie oefeningen en dieting onderdelen, omvat alle methoden die nodig zijn voor de uitoefenaar trim omlaag. Volgens de American College of Sports Medicine, "spot reductie" – de praktijk alleen buikvet te targeten in een poging om is zijn afmetingen fysiologisch onmogelijk aangezien vetreserves omvatten het geheel van iemands lichaam. Dit betekent dat ook andere "probleemgebieden" richt de persoon het vet rond haar buik kan aanpakken.

In actie

Het Abs dieet aanbrengend actie middelen doen krachttraining en cardio training die specifiek gericht zijn op abs in een werkbaar, gemakkelijk-aan-volg oefeningsregime. Weerstand oefening trainingen, wordt of ze gebruiken lichaamsgewicht zoals push ups en pull-ups, nemen vrije gewichten of kabel machines geladen, geadviseerd drie keer per week. Abdominale trainingen tweemaal per week worden gedaan en bestaan uit "Super instelling," soms aangeduid als circuit training, waarbij de sporter een reeks van abdominale werk zoals crunches, sit-ups, been liften of planken uitvoert zonder rust tussen de oefeningen.

Cardio werk

Naast regelmatige cardio werk uitgevoerd tijdens het dieet van voorgeschreven sterkte van de drie-daagse trainingsdagen, wordt meer cardio geadviseerd op "uit days" dat de uitoefenaar is niet bij een reguliere training dag betrokken. Bijvoorbeeld, als de uitoefenaar maandag kiest, zou woensdag en vrijdag als hun kracht trainingsdagen, en dinsdag en donderdag bestaan uit lichte cardio als stevige wandelen, lichte joggen, recreatief zwemmen of matige fietsen.

Dieet

Goede voeding en vasthouden aan een strikte eten regime zijn essentieel voor zijn succes op het Abs dieet. Volgens "The Abs Diet" auteur David Zinczenko, het plan toe dieters eten zes kleinere maaltijden per dag in een poging om de honger te beteugelen, verminderen de kans op overeten en betrekken van iemands metabolisme te helpen steun in hun multipele van buikvet te bevrijden. Voedsel zoals hele granen, vers fruit en groenten en mager vlees wordt geadviseerd over verwerkt voedsel, vet vlees en zoete snacks en desserts.

Voorbeelden van training

Een voorbeeld training geadviseerd door de redactie van "Men's Health" magazine heeft de Abs-dieter uitvoeren van één of twee sets van 12 tot 15 herhalingen, elke van oefeningen dat adres alle belangrijke lichaamsdelen op maandag. Dinsdag betekent lichte cardio zoals wandelen gedurende ten minste 30 minuten in duur, gevolgd door woensdag herhaling van maandag, maar abs-specifieke werk met geen rusttijd genomen tussen oefeningen toe te voegen. Hetzelfde gebeurt op vrijdag, terwijl donderdag dinsdag lichte cardio aanpak herhaalt.


gerelateerde artikelen