Zink Supplementen Help Build Muscle?

April 6

Zink Supplementen Help Build Muscle?

Zink is een trace mineraal dat is gemeenschappelijk in vele levensmiddelen en vele belangrijke rol speelt in je lichaam. Zink draagt bij tot normale cel functie en is nuttig in het groeiproces van de spier. Hebt u een zink tekort, kunt inname van een zink supplement evenwicht uw voedingsstoffen niveaus en verbeteren van uw algehele vermogen om spier van een weerstand trainingsprogramma te bouwen.

Functionele rollen

Volgens het Linus Pauling Instituut in Oregon State University, een leider in nutriënten onderzoek, speelt zink drie belangrijke taken in je lichaam, die allemaal zijn cruciaal voor spiergroei en ontwikkeling. Zink versnelt spieropbouw chemische reacties in je lichaam, stabiliseert van eiwit structuren en helpt reguleren de hormoonspiegels in je lichaam. Deze functies helpen de spier eiwit synthese proces dat versnelt na het uitvoeren van een weerstand opleiding training.

Cellulaire behoud

Behoud uw huidige spiermassa is cruciaal voor nieuwe spieropbouw. Zink fungeert als een antioxidant in je lichaam om te voorkomen dat de verdeling van de cellen als gevolg van vrije radicalen. Door de effecten van vrije radicalen te neutraliseren, kan zink helpen vertragen van het verouderingsproces en de bijbehorende spier verlies. Zink kan daarnaast helpen uw immuunsysteem regelen dus u minder waarschijnlijk bent te verliezen spier wegens ziekte.

Groei bij kinderen

Zink kan een belangrijke rol spelen in de groei voor kinderen. In 2007, the "British Journal of Nutrition" publiceerde een studie die de relatie tussen serum zink niveaus onderzocht en het groeitempo op jaarbasis van kinderen leeftijd 6 tot en met 13 in noordoosten van Thailand. De onderzoekers vonden dat onvolgroeide mannen de laagste niveaus van serum zink hadden. Een gebrek aan zink is eerder optreden onder verarmde kinderen als gevolg van een gebrek aan nutritionele kwaliteit. In deze gevallen kunnen zink suppletie betere spier- en hoogte groei.

Zink behoeften

Hoewel zink een belangrijk mineraal voor spiergroei is, is suppletie niet altijd nodig. De aanbevolen dagelijkse inname varieert van 8 mcg tot 13 mcg voor volwassenen. De American Dietetic Association adviseert atleten tegen omdat ze bevatten vaak meer dan 40 mcg, dat is het niveau van de toegestane inname van de bovenste voor het mineraal zink supplementen voor spiergroei. Consumeren overmatig zink kan uw high-density lipoprotein cholesterolniveau verlagen en beïnvloeden de absorptie van andere essentiële voedingsstoffen---zoals koper en ijzer. Het consumeren van zink uit hele voedsel zoals zeevruchten, rood vlees en pluimvee. Vraag uw arts als het is veilig voor u om te consumeren een zink supplement voordat u begint met een dergelijk programma.


gerelateerde artikelen