Overnight Weight Loss Trucs

May 7

Overnight Weight Loss Trucs

Uw gewicht kunt schommelen vanaf het moment dat je wakker in de ochtend naar de tijd dat je slapen afhankelijk van wat je eet gaat, hoeveel je eet en of u uitgeoefend gedurende de dag. Hoewel u niet kan magisch talloze ponden schuur 's nachts, zal tot de oprichting van goede eetgewoonten, drinken van veel water en regelmatig te oefenen u helpen afvallen in realistische stappen op de lange termijn.

Vermijd het onregelmatig eten

Onregelmatig eten gedurende de dag is meer waarschijnlijk leiden tot gewichtstoename dan het eten van de tijd van de nacht. Een 2000 studie in het Journal of Medicine & Science in Sports & Exercise gekeken naar de eetgewoonten van de 62 vrouwelijke college atleten. Sommige van de vrouwen waren lopers en sommige waren elite-niveau gymnasten. Onderzoekers ontdekten dat wanneer beide sets van vrouwelijke atleten sporadisch overdag aten, maken van een groot energie-tekort, ze meer kans waren om een hoger percentage lichaamsvet in vergelijking met de vrouwen die meer regelmatig aten.

Overslaan van de grote diner

Hoewel er geen concreet onderzoek om aan te geven eten verleden een bepaalde tijd 's nachts, zal je gewicht, is het het beste om te voorkomen dat het eten een groot diner. Ons lichaam eigenlijk vertragen in de avond, de zin calorieën die u in de buurt van het einde van de dag verbruikt zijn meer kans om te worden opgeslagen in plaats van opgebruikt. Eten een groot diner door het eten van uw grootste maaltijd tijdens de lunch kunt u gemakkelijk voorkomen. Of 's nachts honger afwenden door eiwitrijke snacks tussen de maaltijden gedurende de dag op te nemen.

Detox uw lichaam

In plaats van te vertrouwen op supplementen om te helpen u trim ongewenste ponden, streven naar een eenvoudige methode die natuurlijk uw lichaam van giftige stoffen, verontreinigingen, vetten reinigt en slijm dat kunt aansluiten op uw systeem. Bijvoorbeeld, apple cider azijn bepaalde organen in uw lichaam ontgift en fungeert als een luchtzuiveringsinstallatie die vetten en slijm deposito's in het lichaam breekt. Ook helpt het handhaven van de gezondheid en het functioneren van organen zoals de nieren, de lever en de longen.

Drink veel Water

Om gewicht te verliezen moet u veel water drinken. Drinkwater curbs honger, spoelt uw systeem van schadelijke toxines en verhoogt je stofwisseling. Probeer een warm glas water met een theelepel elk van gember sap, limoen en honing eerste ding in de ochtend die zal duidelijk toxines bebouwde in je lichaam. Vermijd suikerhoudende dranken, koolzuurhoudende dranken en cafeïne die zwellen en dehydrateren u, vooral dichter bij bedtijd.

Oefening regelmatig

Het uitoefenen is de sleutel tot het verblijf fit, trim en gezond. Als u op zoek bent om te werpen gewicht snel proberen hoge intensiteit aërobe activiteiten zoals hardlopen, zwemmen en fietsen. Uitoefenen in de nacht als je geen tijd in de ochtend hebt niet zal ook verstoren uw slaap. Een studie van de University of California in San Diego eigenlijk toonde dat drie uur trappen op 70 procent van de maximale zuurstofopname in felle lichten niet fit heren dat belette van dalen en blijven slapen.


gerelateerde artikelen