Eten gewoon salade & eiwit voor Fast Weight Loss

May 24

Het kan moeilijk zijn om erachter te komen wat te eten wanneer je moet om gewicht te verliezen, en een dieet dat alleen een paar soorten voedsel omvat verleidelijk zijn kan omdat het eenvoudig. Een menu met alleen salade en eiwit kan u helpen afvallen, maar u zou moeten van plan bent het zorgvuldig om uw risico van gezondheidsproblemen van dieet onevenwichtigheden. Het beste dieet voor weight loss ook voldoet uw nutriënten en een voedingsdeskundige kan werken met u om de beste plan voor uw individuele behoeften te ontwikkelen.

Verlies van het gewicht

Om te verliezen van 1 pond van lichaamsvet, moet u besteden 3.500 meer calorieën dan u, volgens de Centers for Disease Control and Prevention verbruikt. Een gezonde tarief van gewichtsverlies is 1 tot 2 kg per week, of een gemiddeld tekort van 500 tot 1000 calorieën per dag, en eten gewoon salade en eiwit kan u helpen afvallen sneller als u ervoor caloriearm salade ingrediënten en mager bronnen van eiwitten kiest.

Voeding overwegingen

Als je gewoon salade en eiwit voor snel gewichtsverlies eet, mei u zitten kundig krijgen voldoende hoeveelheden van de voedingsstoffen in groenten en fruit, zoals voedingsvezels, kalium, vitamine A en vitamine C. Uw dieet kan ook volstaan in ijzer, die in het vlees, en vitamine B-12, die in dierlijk voedsel. Kies vette vis of vetvrij zuivelproducten, zoals melk, kaas of yoghurt, aan uw behoeften van calcium. Mogelijk moet u een multivitamine en mineralen supplement voor bepaalde voedingsstoffen, zoals veel van de B-vitaminen, die verrijkt korrels zijn.

Monster dag

Op een gewichtsverlies dieet met salade en eiwit eventueel uw ontbijt vetvrije kwark, die hoog in eiwit en een fruitsalade met bessen, druiven en uitgesneden meloen, appels of peren. Een salade met Groenen, gesneden rauwe groenten, mager eiwit zoals gegrilde kip of ingeblikte tonijn, verminderd-calorie dressing zou uw lunch en uw diner een portie magere eiwitten, zoals een veggie hamburger, gegrilde garnalen of vis en een salade met Groenen kon worden. Snacks kunnen omvatten eiwitvoedsel zoals tekenreeks van magere kaas, rundvlees schokkerig of hardgekookte eieren.

Overwegingen

Als je alleen salade en eiwitten eet, kan je gewicht snel aanvankelijk verliezen vanwege het verliezen van water gewicht als gevolg een laag koolhydraten inname, die een diuretisch effect, volgens de Mayo Clinic heeft. Een dieet met slechts salade en eiwit kan uiteindelijk saai en kan je uit het dieet voordat u uw doelen te bereiken. Als u naar uw voormalige eetgewoonten terugkeert, kan u zelfs het gewicht dat je verloren terugwinnen.


gerelateerde artikelen