Spierstimulatie & spier pijn

May 28

Spierstimulatie & spier pijn

Spierstimulatie kan spierpijnen en pijnen te verlichten, omdat ze goed op de pijnstillende werking van spierstimulatie reageren. Er zijn twee methoden van spierstimulatie, elektrische spierstimulatie en transubcutaneous elektrische zenuwstimulatie of trans-Europese netwerken. Elektrische impulsen toegepast op het lichaam, release endorfines verlichten van pijn.

Spierpijn

Spierpijnen zijn een gemeenschappelijk probleem dat ook betrekking op andere lichaam structuren zoals gewrichtsbanden, pezen, fascia, zacht weefsel en organen hebben kan. Volgens Medline Plus, een website van het National Institute of Health, kan spierpijn worden gerelateerd aan de spanning, overmatig gebruik of letsel van oefening of hard werken. De pijn van overmatig gebruik en schade betrekking hebben op specifieke spieren en begint tijdens of kort na de activiteit. Spierpijn kan ook een teken van problemen in je hele lichaam, zoals de griep en de voorwaarden waaraan weefsels in het lichaam zoals Lupus worden. Een oorzaak van de pijn van de spier is een ziekte die pijn in uw spieren omvat en omringende weke delen, vermoeidheid, fibromyalgie en mogelijk hoofdpijn.

Elektronische spierstimulatie

Elektrische spierstimulatoren--EMS, biedt verlichting van de pijn uit de gewonde of gespannen spieren. EMS machines zijn aangesloten op uw lichaam met kleine elektroden. De elektroden, geplaatst op twee of vier gebieden van de spier van het probleem, sturen elektrische impulsen door de spier waardoor de vrijlating van natuurlijke pijnstillers zoals endorfines. EMS eenheden ook veroorzaken de spier te contracteren en een doeltreffend instrument in de revalidatie van gewonde spieren. Volgens de Food and Drug Administration, zijn elektrische spierstimulatoren herzien door de FDA bedoeld voor gebruik in een fysiotherapie en revalidatie instellingen en onder de direkte begeleiding van een fysiotherapeut of Arts.

Transubcutaneous zenuwstimulatie

TIENTALLEN therapie blokkeert pijn signalen van het bereiken van de hersenen, waardoor pijn. Een TENS apparaat is een apparaat dat een zwakke elektrische stroom door Zelfklevende patches op uw huid in de buurt van het pijnlijke gebied stuurt. Hiermee onderbreekt of maskeert de pijn signalen, hen verhindert het bereiken van je hersenen. Veel artsen gebruik TIENTALLEN eenheden om te helpen beheren pijn. Als de therapie werkt, kunt u mogelijk een kandidaat om te kopen een eenheid voor thuisgebruik.

Verschillen

TIENTALLEN eenheden zijn effectief in het verlichten van pijn geassocieerd met chronische pijn van zenuw problemen. EMS eenheden, gebruikt in acute schade situaties voorkomen spieratrofie en vergroten van de stroom van bloed naar het getroffen gebied. EMS en trans-Europese netwerken gebruiken verschillende frequenties en golflengten te ontlokken van de gewenste resultaten.

Waarschuwing

Hoewel EMS en trans-Europese netwerken veilig zijn, gebruik te staken als irritatie van de huid zich ontwikkelt. Praat met uw arts als de pijn is ernstig of vergezeld van koorts of een ernstige trauma.


gerelateerde artikelen