Hoe te verwijderen van de huid Tags met azijn

October 4

Hoe te verwijderen van de huid Tags met azijn

Huid-tags zijn klein, vlees gekleurd gezwellen op de huid die van een stengel vastlopen. Deze goedaardige aandoening, ook wel genoemd een acrochordon, treedt meestal op bij overgewicht mensen en mensen die lijden aan diabetes. Gemeenschappelijke ruimtes voor huid tags optreden omvatten de oksels, nek en in lichaam plooien, volgens MedlinePlus. Hoewel de huid tag geen behandeling nodig heeft, kan het leiden tot ongemak, irritatie of verlegenheid. Een arts kan een huid tag verwijderen door het afsnijden het, branden het af of bevriezen. Een mogelijke huisremedie voor het verwijderen van de huid tags bevat met behulp van azijn.

Stap 1

Ga naar een arts om te bepalen of de groei van de huid een onschadelijk huid tag en niet een ernstige aandoening is.

Stap 2

Was het gebied van het lichaam met de tag van de huid met een milde zeep en lauw water. Goed afdrogen.

Stap 3

Duik een klein stukje van een katoenen bal in appel cider azijn. De zuurgraad van de azijn kan helpen de huid tag verwijderen. Uitstotings buitensporige hoeveelheid azijn uit de azijn.

Stap 4

De katoenen bal plaats op de huid tag en laat in plaats voor maximaal 15 minuten.

Stap 5

Herhaal dit proces die meerdere keer per dag totdat de huid tag donker, opdroogt en eraf.

Stap 6

Vermijd plaatsen van appel cider azijn huid tags op of rondom het oog of de anus, volgens Home Remedy Haven. Met behulp van de volledige sterkte azijn kan toebrengen aan de ogen of brandwonden op de huid.

Wat die u nodig hebt

  • Azijn
  • Katoenen bal

gerelateerde artikelen