Hoe lang duurt het om triglyceriden?

April 15

Hoe lang duurt het om triglyceriden?

Vet in gelijken vet in--dat is, triglyceriden in uw dieet eindigen als triglyceriden in je lichaam. Lager triglyceriden, eet minder vette voedingsmiddelen en minder voedsel en dranken--met name suiker en geraffineerde koolhydraten--die gemakkelijk omzetten in triglyceriden in je bloedbaan. De lengte van de tijd het neemt om te verlagen uw triglyceriden is afhankelijk van uw bereidheid om te veranderen van uw dieet en levensstijl.

Triglyceriden en dieet

Uw triglyceridenspiegels snel reageren op vet en suiker in uw dieet. Elimineren beide uit uw dieet en uw triglyceridenspiegels kon neerzetten binnen een dag-- en springen de eerste keer die u een ringdiagram aan uw dieet toevoegen. Nemen om permanent lager uw triglyceriden, een aanpak op lange termijn. Een consistente laag-suiker, met laag vetgehalte dieet volgen. Een occasionele fluitje van een cent u kan geen kwaad en tijdelijke beperkingen zal je niet helpen. Maar u kunt uw triglyceriden verlagen met 50 procent door dieet en lichaamsbeweging, volgens de American Heart Association.

American Heart Association richtsnoeren

De AHA beveelt een dieet dat verzadigd vet 16 g beperkt een dag en trans vet 2 g per dag. Krijgen niet meer dan 5 tot 10 procent van je dagelijkse calorieën uit voedsel suiker toegevoegd. Geniet van fruit, maar houden van de totale consumptie van fructose tot 50 g dagelijks tot 100 g. Meer dan één of twee alcoholhoudende dranken drinken per dag, en de uitoefening matig voor 30 minuten per dag ten minste vijf dagen per week.

Vet en suiker

Dierlijke producten en tropische oliën bevatten verzadigd vet. Margarine en verkorting transvet bevatten en kan je een of beide in gefrituurd voedsel, bevroren wafels en aardappelen ook zoals in commerciële gebak en snacks. Een reguliere cola blikje 12 oz. bevat bijna 140 calorieën en 33 g suiker. De AHA raadt dat je drinkt niet meer dan 36 oz. gezoete frisdrank per week. U kunt eten fruit zoals meloen, appels, aardbeien en grapefruit zonder bezorgdheid over de inname van fructose. Maar matig je inname van gedroogde vruchten, hoge-suiker fruit zoals watermeloen en bewerkte voedingsmiddelen met high-fructose corn siroop.

Menu suggesties

Kies om te voldoen aan de richtlijnen van de AHA, mager bronnen van eiwitten en koken met olijfolie. Eet hele korrels in plaats van geraffineerde koolhydraten en opnemen van vruchten of groenten bij elke maaltijd. Nonfat melk drinken en de hoeveelheid van de kaas in uw dieet. Proberen voor het ontbijt, de hele korrels Franse toast gegarneerd met gekookte, ongezoete appels en kaneel. Voor de lunch, hebben een kom van bonesoep en een salade van gemengde greens met een balsamico dressing. Gegrilde zalm met wilde rijst en broccoli maakt de keuze van een goed diner.


gerelateerde artikelen