Monster Energy Drinks en diarree

July 8

Monster Energy Drinks en diarree

Dranken van de energie van het monster worden verkocht als een drank die energie niveaus verhoogt. Deze dranken zijn verkrijgbaar in allerlei smaken zoals toffee, mokka, thee en fruit en komen in reguliere evenals suiker-vrije versies. Afhankelijk van welk ras kiest u, deze producten bevatten verschillende bronnen van cafeïne, een natuurlijke stimulant. Bijwerkingen van de consumptie van grote hoeveelheden cafeïne of andere stimulerende middelen kan zijn angst, slapeloosheid en gastro-intestinale problemen.

Monster Energy Drinks

Monster '' energy drinks '' bevatten verschillende ingrediënten, die waarvan er verscheidene u in al hun energie dranken vindt. Het gaat hierbij om panax ginseng, cafeïne, guarana, L-carnitine en taurine. De meerderheid van de vermeende energie die wordt opgewekt na het drinken van één van deze dranken kan worden toegeschreven aan cafeïne, die ook in guarana gevonden wordt. Het label van een energie-mix van het bedrijf, vormt dit mengsel van kruiden en stimulerende middelen 2500 milligram in een enkele portie Monster Energy Drink.

Diarree uitgelegd

Diarree, volgens het nationale Instituut van Diabetes en de spijsverterings en nierziekten, is de ervaring van losse en waterige ontlasting ten minste drie keer per dag. Dit wordt veroorzaakt wanneer de muren van uw dikke darm niet absorberen genoeg vloeistof tot een normale stoelgang. In plaats daarvan blijft de vloeistof in het spijsverteringsstelsel, waardoor de losse stoelgang. Virussen en bacteriën kunnen leiden tot diarree, zoals voedselallergenen zoals melk voor sommige mensen kunnen.

Monster's relatie met diarree

Bepaalde stoffen en combinaties van ingrediënten zoals die gevonden in Monster Energy Drinks kunnen ook bijdragen aan de diarree bij sommige mensen. De hoeveelheid cafeïne die meestal te vinden in deze dranken kunnen het equivalent van 14 blikjes cola volgens Johns Hopkins Medicine. Volgens de nationale federatie van State High School verenigingen, kunnen hoog koolhydraat en cafeïnegehalte in energiedranken leiden tot gastro-intestinale verstoord, met inbegrip van diarree. Onderdeel van dit effect wordt toegeschreven aan de mild diureticum vermogen van cafeïne die houdt van vloeistof in het spijsverteringskanaal, dunne waterige ontlasting veroorzaken.

Behandeling en overwegingen

De gemakkelijkste manier om te voorkomen dat diarree van '' energy drinks '' is om te voorkomen dat deze dranken te drinken. Als u genieten van het Monster Energy Drinks, kan verbruiken ze in matige hoeveelheden helpen verminderen afleveringen van dunne loopneus ontlasting. Over de toonbank anti-diarree medicatie kan ook helpen bij de behandeling van diarree, indien nodig, maar mag niet worden gebruikt op een continue basis. Als u denkt dat u mogelijk gevoelig voor de effecten van de kruiden in de Monster Energy Drink dat, overwegen drinken een cafeïnehoudende drank zoals iced tea in plaats daarvan.


gerelateerde artikelen