Hoe weet ik wanneer een vrouw een kus

January 16

Hoe weet ik wanneer een vrouw een kus

Of het nu je eerste date of uw derde, als de dingen goed gaan, kan u wilt eindigen de avond met een kus. Hoewel het traditioneel tot de man de eerste stap zet, krijgt een vrouw bepaalde signalen u te laten weten dat ze klaar is voor u een op haar vast te stellen. Kijk voor het uitnodigen van acties, zodat je weet wanneer een vrouw een kus. Slechte timing kunt u onhandig, terwijl het wachten op het juiste moment kan maken een magische start iets meer.

Stap 1

Vraag haar om een tweede datum, of als ze zou graag je weer te zien. Door dit te vragen voordat u een kus probeert, kunt u meten hoe zij voelt over u en hoe receptieve zij een kus. Als ze excuses maakt en u een vaag antwoord geeft, kan de datum niet gegaan evenals u gehoopt. Als ze enthousiast lijkt, en zelfs begint de volgende datum plannen, ze heeft genoten van haar tijd met u, en moet openstaan voor een kus.

Stap 2

Wachten op het juiste moment. De ideale tijd om te kussen van een vrouw is wanneer je in een semi-privé locatie, en hebben een intieme gedachte gedeeld of binnen grap. Wachten op een korte stilte in de conversatie, zegt «««eHarmony.com, zodat u niet proberen om te kus haar terwijl ze praat. Beoordelen van de stemming van het moment. Vermijd de lastige eerste kus wanneer u haar op haar plaats afzetten of hagel een taxi voor haar. In plaats daarvan, probeer kussen vóór dat moment, wanneer het minder wordt verwacht. Het zal helpen om te verspreiden van de einde-van-date spanning.

Stap 3

Haar lichaamstaal te lezen. AskMen.com merkt op dat een vrouw subtiele signalen met haar lichaam geven zal dat ze geïnteresseerd is, en zou openstaan voor een kus. Bijvoorbeeld, kan ze uw lichaamstaal nabootsen wanneer u mager over een tafel of kruis je benen. Ze kan onbewust haar lippen raken tijdens een gesprek met u, of verlegen glimlach. Nabootsen van uw lichaamstaal is een teken van aantrekking, Fran Green zegt in hij boek, "de Bijbel flirten: Your Ultimate Guide foto lezing lichaamstaal, Getting opgemerkt en ontmoetingen met meer mensen dan u ooit voor mogelijk had gehouden."

Stap 4

Initiëren oogcontact met haar tijdens de datum. Als ze oogcontact vermijdt of ziet er weg te snel, ze is ongemakkelijk, en het is niet een goed moment om de kus haar. Als u vindt haar staren terug in je ogen en glimlach, is het een invitational teken dat ze aangetrokken, en een kus zou passende en welkom.


gerelateerde artikelen