What to Wear naar een formele Winter op middelbare School

April 6

What to Wear naar een formele Winter op middelbare School

Middelbare school rang rechts dansen tot er met het krijgen van uw rijbewijs en afstuderen als het gaat om memorabele middelbare school momenten, zo maakt tot het telling door het aantrekken van een ensemble goed te beseffen. Hoewel prom de meest extravagante van uw school dansen wellicht, zijn winter bashes een geweldige kans om vitrine uw persoonlijke stijl in een meer verfijnde manier. Het vakantieseizoen is meer dan enig ander, de tijd om te breken uit de sparkles, sport sommige chique winter wit, of investeren in een beetje zwarte jurk die u door college aanvang zal nemen.

Sparkle en Shine

What to Wear naar een formele Winter op middelbare School

Omdat kralen en pailletten gewicht aan kleding toevoegen, zijn de koudere maanden een geweldige tijd om te dragen een allover sparkly japon. Zoekt u een lovertjes jurk in een donkere parel Toon zoals rood, blauw of groen smaragd die net op of net boven de knie valt, zodat de jurk niet te zwaar of omslachtig om te dansen. Als pailletten zijn niet je ding, maar u nog steeds wilt om te schitteren, zoekt u naar een jurk in een goud of zilver lame. Goud en zilver zijn feestelijk voor de feestdagen en veelzijdig genoeg om te worden gedragen in de rest van het jaar. Omdat goud en zilver neutrale landen zijn, die u kunt koppelen uw metallic jurk met een koppeling en schoenen in gewaagde tinten kleur toevoegen. Zwarte panty's dragen als de avond vooral koud is.

Winter wit

What to Wear naar een formele Winter op middelbare School

Het dragen van wit na dag van de arbeid niet alleen onaanvaardbaar is, dat het is een van de meest geavanceerde trends voor de winter. Te houden de blik seizoeninvloeden passende koos een jurk in een zwaardere stof, zoals neopreen, leder of wol. Een besneeuwde witte schede-jurk met lange mouwen houdt u beide gedekt en de aandacht vestigen op uw gams. Net als bij een metallic jurk, de outfit met heldere verklaring sieraden compleet.

De Little Black Dress

What to Wear naar een formele Winter op middelbare School

Niet alleen de little black dress is een tijdloze keuze voor een formele winter, maar het kan worden gedragen aan bijna elke andere gelegenheid gedurende het hele jaar. Als u wilt uw zwarte jurk onderscheiden van de rest, zoekt u een jurk met ontwerpdetails en decoratie die het speciaal maken. Bijvoorbeeld, een geplooide zwarte jurk in flowy chiffon ziet er smashing wanneer draaide op de dansvloer, en een zwarte kralen jurk nixes de noodzaak voor alle sieraden.

De Broekpak

What to Wear naar een formele Winter op middelbare School

Een stijlvol alternatief voor een formele kleding van de winter is de op maat gemaakte broekpak. Gedragen in helder rood of een gladde, satijnachtige zwart, kijkt het pak gestroomlijnde en volwassen, maar nog steeds gespannen genoeg voor een feestje. Te houden de blik vrouwelijke, slip op een paar van platform hakken in een opvallende tint en swipe op vette rode lip kleur. Het dragen van een lacy hemd of sparkly tank top onder de jas zal ervoor zorgen dat u kijk net zo koel zijn als u uw jas opstijgen wilt na het werken zich in het zweet op de dansvloer.


gerelateerde artikelen