Slim winkelen voor Aloë

November 26

Eeuwenlang, heeft Aloë genoemd een "wonder" plant. Het kan gebruikt worden zowel intern als extern. Beschouwd als een cactus, is Aloë eigenlijk een woestijn sappig. Intern, wanneer genomen in de vorm van gezuiverde gel, SAP of capsules, is het bekend dat de steun van de gastro-intestinale problemen, voorkomen van obstipatie, sommige symptomen van artritis verlichten en verminderen ontstekingen. Extern, Aloë is het best bekend voor rustgevende brandwonden. Toepassing van de gel rechtstreeks vanuit het blad op een brandwond vermindert niet alleen ongemak, maar zal ook de snelheid van het genezingsproces. Sommige onderzoekers geloven dat het ook antivirale eigenschappen die zou kunnen heeft te helderen herpes en andere grote virussen.

What to Look For

Aloë komt in vele vormen. De gemakkelijkste en eenvoudigste vorm voor actueel gebruik is natuurlijk om te investeren in een paar van aloe vera planten. Goed voor hen zorgen (direct zonlicht, water eenmaal per week of zo), en zul je een onmiddellijke remedie voor lichte brandwonden en schaafwonden.

Aloë vera sap en gel (gezuiverd) kunnen worden gemengd met water of vruchtensap (u kunt het SAP gebruiken ter dekking van de smaak), die kun je één of twee keer per dag drinken. Aloë lijkt te zijn niet giftig en toont geen bijwerkingen bekend. Aloë vera capsules zijn ook een optie. Maar Aloë is zeker een verworven smaak. Voor degenen die niet graag de smaak unieke (en enigszins bittere), zijn de capsules beschikbaar.

Kruidenieren en vele voeren Aloë in zowel SAP en capsule vorm. Aloe vera planten zijn vaak genoeg dat ze kunnen worden gevonden in bijna elke winkel met een tuin center of plant sectie.

Gemeenschappelijke valkuilen

Altijd onthouden om etiketten te lezen bij het kopen van om het even wat dat u van plan bent te nemen intern. In dit geval zorg ervoor dat de woorden "100 procent Aloë vera" op het etiket vermeld. Zie welke ingrediënten worden vermeld. Tenzij u een mix van een soort koopt, moet Aloë de enige vermeld. Hebt u vragen over een product of een specifiek merk, ga naar uw lokale health food slaan en spreken met een professional.

Bij aankoop van een aloë plant, kies een die heeft stevige, dikke bladeren en is geworteld. Vermijd planten met zwarte of bruine vlekken. Vermijd ook planten die zachte, sponsachtige gebieden hebben. De bladeren moeten enigszins flexibel. Ik werd altijd verteld donker te middellange bladeren aangeboden de dikste, meest potente gel.

Ik heb ook geconstateerd dat het best te hebben twee of drie planten uit te trekken is. Op die manier kunt u hen, zodat ze kunnen worden gebruikt in rotatie schakelen. Dit zal helpen hen om te verjongen tussen toepassingen en, hopelijk, bieden het maximale voordeel bij elk gebruik.


gerelateerde artikelen