Zelfgemaakte Rosacea Remedies

December 5

Zelfgemaakte Rosacea Remedies

Rosacea beïnvloedt vaak een het gezicht, vooral de neus, en de resultaten in de uitgebreide bloedvaten en een gespoeld of rossig huid. Rosacea kan worden veroorzaakt extreme temperaturen of voedsel gevoeligheden, onder andere oorzaken hebben, hoewel de onderliggende oorzaken van rosacea zijn niet bekend. Naast traditionele behandelingsopties, kan u zitten kundig voor vinden verlichting van opflakkeringen en zelfs vermindering van rosacea na verloop van tijd met zelfgemaakte rechtsmiddelen. Voordat u een natuurlijke behandelingsoptie gebruikt, Raadpleeg uw huisarts om te voorkomen dat allergische reacties of andere onverwachte bijwerkingen.

Komkommer masker

Verse komkommer, gemengd in een gezichtsmasker, kan helpen voor de behandeling van rosacea. Maoshing Ni, in "tweede lente: Dr. Mao's natuurlijke geheimen voor vrouwen te revitaliseren en regenereren op elke leeftijd, honderden" suggereert dit natuurlijke zelfgemaakte behandeling als een zeer effectieve optie. Schil en puree van verse komkommer met 1 eiwit in een blender. Zachtjes het resulterende masker over je gezicht glad en laat het staan voor een half uur. Zodra het masker heeft ingesteld, spoel het gezicht grondig met koud water. Ni zegt dat u ziet verbetering binnen een maand van het dagelijks gebruik.

Kamille Compress

Een zacht kompres met kamille olie kan bijdragen tot het verminderen van de ontsteking geassocieerd met rosacea. Debora Yost, in "The Complete gids aan natuurlijke Cures: effectieve holistische behandelingen voor alles van allergieën aan rimpels," beveelt aan met behulp van deze zelfgemaakte behandeling om te helpen beheren van rosacea flare-ups. Steile verschillende kamille theezakjes in een kwart van warm water. Het resulterende mengsel in de koelkast afkoelen. Wanneer je begint te voelen een flare-up, temperen van een zachte doek in dit mengsel en toepassen op uw gezicht voor 15 tot 20 minuten.

Apple masker

Lynne Paige Walker en Ellen Hodgson Brown, in "A Woman's Complete Guide to Natural Healing," suggereren een verse appel masker als een zachte, natuurlijke manier om te zorgen voor deze terugkerende huidaandoening. Schil en de kern van een appel. Pureer de appel en een kleine hoeveelheid sap van de citroen of apple in een blender. Het resulterende masker over je gezicht glad en laat staan voor een kwartier. Zodra het masker is opgedroogd, spoel het af met koel water. Walker en Brown suggereren met behulp van de apple-masker dagelijks.

Kruiden plakken

Janice Cox, in "Natuurlijke schoonheid van de tuin: meer dan 200 Do-It-Yourself schoonheid recepten en tuin ideeën," adviseert deze kruiden genezen als een effectieve rosacea behandeling. Mix samen 2 tsp. gedroogde kurkumapoeder, 4 tsp. gedroogde koriander poeder en verse melk van 1-2 tbsp. totdat het mengsel een gladde pasta vormt. Breng het mengsel aan de kook in een pan, dan haal van het vuur en laat volledig afkoelen. Bewaar het mengsel in de koelkast. Zodra voorbereid, gebruik de plakken tweemaal daags als een 10-minuten masker. Spoel grondig met warm water, dan splash je gezicht met koud water en DEP uw huid droog.


gerelateerde artikelen