Activiteit ideeën voor visueel gehandicapte kinderen

May 19

Activiteit ideeën voor visueel gehandicapte kinderen

Activiteiten voor visueel gehandicapte kinderen bieden veel mogelijkheden om te socialiseren terwijl het aangaan van sedentaire en/of fysieke activiteit. De meeste activiteiten kunnen worden aangepast voor visueel gehandicapten. En, als niet flexibel, het kind kan nog steeds deelnemen door het hebben van een ziende persoon die hem helpen. Visuele handicap betekent niet een arbeidsongeschiktheid deelnemen aan recreatieve activiteiten, volgens de Amerikaanse Stichting voor blinden.

Speelkaarten

Kaartspellen bieden een activiteit voor visueel gehandicapte kinderen, volgens het Amerikaanse Stichting voor blinden. Gebruik van commercieel bereid Braille speelkaarten voor Braille lezers, of maak uw eigen. Recycle uw oude dek van kaarten, en maak uw eigen Braille instellen door de aanwijzing past met een bepaalde letter. Bijvoorbeeld, zou schoppen de letter "s." Hart zou "h", enz. Aanwijzing van de kaartwaarden biedt een andere Braille optie. Nummer vijf kon worden aangewezen door de lagere-cased letter "e". Kostuums kunnen worden aangeduid met de juiste eerste letter. Queens zou ontvangen de letter "q"; koningen, de letter "k"; Hefbomen, de letter "j"; en aces, "a". Voor kinderen die niet volledig blind, speelkaarten kan worden gemaakt of ingekocht met grote print.

Teamsporten

Basketbal kunnen gemakkelijk aan te passen voor het visueel gehandicapte kind. De sport biedt een teamomgeving in combinatie met lichamelijke activiteit. Gebruik een felgekleurde bal, volgens Worcester Polytechnic Institute. Plaats een Bel binnen de basketbal de kinderen bijhouden van haar verblijfplaats te helpen. Nonglare papier gebruiken als de achtergrond van de daling van de mand.

One-Legged Aerobics

Aerobics kan bieden een all-body training. In plaats van met behulp van hebben beide voeten, uw kind gebruik één voet. Één-voet aerobics impliceert een been voortdurend op de grond, ter ondersteuning van het kind gewicht te houden. De andere voet wordt opgeheven vanaf het oppervlak, waardoor de hartslag. Muziek op de achtergrond om meer plezier uit te oefenen. Marcheren in plaats kan worden gedaan door de eerste hijs het recht voor twee minuten en vervolgens de links, volgens Worcester Polytechnic Institute. Wandelen stevig met behulp van slechts één been biedt een andere levensvatbare activiteiten. One-legged gymnastiek doen zoals Teen raakt, zittend been liften en permanent been schoppen. Stapaerobics waar de kinderen hun recht plaatsen doe voet op een stap en opheffing van hun lichaam naar de stap. Doe dit 10 keer. Na het voltooien van de oefening met hun rechterbeen, herhalen met het linkerbeen. Stapaerobics kan worden gedaan op een levendige of langzaam tempo, afhankelijk van het kind.

Gymnastische oefeningen

Talrijke Turnen kan worden gedaan door de kinderen van de niveaus van de gezichtsscherpte. Turnen omvat tumbling, trampoline oefeningen, balanceren op een laag-balk-balk, salto's en opknoping van een horizontale balk, volgens het Worcester Polytechnic Institute. Gebruik van spotters, en hebben het kind een veiligheidsgordel dragen. Een klok onder het middengedeelte van de trampoline te brengen, zal het kind beter oriënteren. Laat het kind kennis maken met de uitrusting vóór gebruik. Dit verhoogt het zitcomfort. Voor grondoefeningen, hebben het kind de omtrek van de mat lopen tijdens het tellen van stappen. Muziek gebruiken om te helpen bij de oriëntatie.


gerelateerde artikelen